Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup AB

Verkstadsmekaniker till Skanska Rentals Kundcenter

Vill du jobba på ett företag som ingår i en koncern tillsammans med ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag? Då har vi jobbet för dig!  Skanska Rental söker just nu en verkstadsmekaniker till sin enhet i Jönköping. Vad kan vi erbjuda dig? Du får genom en roll hos Rental möjlighet att arbeta med varierande maskinpark i en riktigt bra arbetsmiljö tillsammans med ett fantastiskt team.    

Om Rental
Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team på verkstaden som ansvarar för att ta emot maskiner som varit ute hos våra kunder. Man utför funktionskontroll på maskinerna och i vissa fall reparationer. Du bemöter kunderna med utmärkt service och rådgivning. Du bistår ibland även kunderna med uthyrning av maskiner. Maskinerna är avsedda för olika bygg och anläggningsprojekt. Maskinerna kan vara allt ifrån en vanlig skruvdragare till en hjullastare. Så om du har bred maskinvana är detta meriterande.

I rollen ingår bland annat.
 

  • Funktionskontroll
  • Service, Underhåll och reparationer
  • Rådgivning och service kring maskinutbud
  • Viss hantering av order & returhantering samt reklamationer.

Arbetstid: Dagtid
                                                                                                  
Vem är du?
Som person tror vi att du är positiv, service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo, är lösningsfokuserad och arbetsam. Du har lätt för att lära dig,  kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Har du erfarenhet ifrån byggbranschen är det ett plus. Krav för tjänsten är svenska i tal och skrift samt B-körkort.

Meriterande

  • Erfarenhet som mekaniker/Servicetekniker
  • Körkort BE samt Truckkort
  • Elutbildning 

Tjänsten är initialt en anställning på OnePartnerGroup med chans till förlängning hos oss eller att du fortsätter din anställning hos kundföretaget.

Vill du veta mer om tjänsten?
I denna rekryteringsprocess har Rental valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 30:e september men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Verksamhetschef Johan Gustavsson på  [email protected] eller Researcher Kevin Inal på [email protected].
 
Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 40-tal orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se
 

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Effektiva däckskiftare sökes till kund i Göteborg!

Effektiva däckskiftare sökes till kund i Göteborg!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Rörläggare sökes till Salboheds Bygg och Anläggning

Rörläggare sökes till Salboheds Bygg och Anläggning

OnePartnerGroup Bemanning AB | Gävleborgs län, Gävle | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 2 oktober. Skynda dig att söka!
Servicetekniker till Tekniska verken i Linköping

Servicetekniker till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontör till Atteviks

Däckmontör till Atteviks

OnePartnerGroup Sydost AB | Kronobergs län, Växjö | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 september. Skynda dig att söka!