Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

Verkstadsarbetare med bred industrierfarenhet

Har du bred erfarenhet av olika industrijobb? Då har vi jobbet för dig!
Just nu söker vi en verkstadsarbetare som ska jobba allround hos en av våra kunder.

Din profil
Den vi söker är en händig mångkunnig person som kan hugga i där det behövs. En allt-i-allo helt enkelt.  I denna roll krävs det att du är flexibel och får vara beredd att ibland avbryta det du gör för att hjälpa till med något annat.

Om tjänsten och arbetsuppgifter 
Det kan röra sig om jobb såsom att slipa, borra, grada, gänga, försänka. I detta jobb förekommer det även en del truckkörning samt maskinarbete som manuell svarv eller fräs m.m.

Arbetstid
Arbetstid är förlagt under dag.

Krav 
– Bred erfarenhet av industriarbete.
– Truckkort.
– God svenska – i tal och skrift. 

Meriterande
– Körkort.

Arbetstid och omfattning:
Dagtid, Heltid.

Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup alternativt att du går över och får en anställning direkt hos vår kund.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail.

Sista ansökningsdag är den 25 oktober men vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.
Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. 

Om oss på OnePartnerGroup
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Produktionsassistenter till Apoteket

Produktionsassistenter till Apoteket

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion