Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Truckförare sökes till Nybergs Bil

Om kundföretaget

Vi söker nu truckförare till Nybergs Bil i centrala Jönköping. Bolaget erbjuder sina kunder allt från försäljning av nya och begagnade bilar samt att det har en däck/service-verkstad.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi truckförare till kommande däckskiftessäsong.
Arbetsuppgifterna innebär framförallt att förse däckmontörerna på arbetsplatsen med däck till däckskiftet samt tvätta och ställa undan de däck som ska förvaras på däckhotellet. 
 

Din profil

För att passa för denna tjänst måste du vara noggrann och kunna ha koll på flera saker samtidigt.
Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.
 

  • För att vara aktuell för tjänsten har du truckkort med behörighet B2
  • God datorkunskap
  • God svenska i tal och skrift är ett krav. 

Uppdraget är på konsultbasis, vilket betyder att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och arbeta som konsult hos kundföretaget.

Uppdraget är planerat att starta 2021-10-01( alt 2021-10-25) och fortsätta fram till 2021-11-30
Efter avslutat uppdrag finns det mycket goda chanser till fortsättning i vår konsultverksamhet.

Omfattning: Heltid fram till 2020-11-30
Lön: Fast lön
Placering: Jönköping

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat. Du ansöker via Onepartnergroup.se. Vid ytterligare frågor är du välkommen att kontakta [email protected]
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, men har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta oss. 
Vi ser fram emot din ansökan!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se