Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

Truckförare sökes omgående till kund

Är du på jakt efter ett nytt arbete och har tidigare erfarenhet av lagerarbete? Har du dessutom truckkort och inte räds för att arbeta? Då kan detta vara drömjobbet för dig!
Tjänsten som truckförare för vår kund i Jönköping kan komma att innebära chans till ett övertagande beroende på prestation och hur väl Du och kund trivs med samarbetet!

Vem är du?
Vi ser gärna att du har bakgrund inom lagerarbete. Som person skall du vara noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du är initiativtagande och har lätt att lära. Vi lägger stor vikt vid att du är social och trivs med att arbeta tillsammans med andra samt att du har ett positivt förhållningssätt mot arbetskamrater. Det är meriterande om du har B-körkort och tillgång till bil. 

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som truckförare där generella lageruppgifter ingår, så som packning av varor eller emballera olika paket. Det betyder att du kommer plocka och packa, både större och mindre paket med plocktruck (A1) och skjutstativstruck (B3). Hantering av inkommande gods och liknande arbetsuppgifter kan också förekomma. Rollen innebär att man är flexibel och att man under en arbetsdag kan komma utföra flera arbetsuppgifter. 

Krav för tjänsten 

  • Truckkort – plocktruck och skjutstativ. 
  • God kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Om tjänsten 
Arbetstider: Kommer att finnas möjlighet att arbeta samtliga skift, dag, kväll och natt
Lön: 173,92kr/h 
Startdatum: Omgående 
Placeringsort: Jönköping

Att arbeta som konsult hos oss
Tjänsten innebär att du till en början blir visstidsanställd på 6 månader och om allt går som planerat fortsätter du antingen på OnePartnerGroup eller får en anställning hos kund. Du kommer vara anställd via oss på OnePartnerGroup men dina arbetsdagar kommer du att tillbringa hos vår kund. 

Varmt välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdagen är den 21 juni men vi arbetar löpande med urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta  researcher Kevin Inal på [email protected] eller konsultchef Fredrik Fendrich på [email protected].

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mejl. 

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Driven lagerarbetare sökes till dagtidstjänst

Driven lagerarbetare sökes till dagtidstjänst

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Sommarjobb som brevbärare i Kungsbacka

Sommarjobb som brevbärare i Kungsbacka

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lastbilschaufförer med C-kort sökes!

Lastbilschaufförer med C-kort sökes!

OnePartnerGroup | Skåne län, Helsingborg | Lager/logistik/transport

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes till Malmö!

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes till Malmö!

OnePartnerGroup | Skåne län, Malmö | Lager/logistik/transport