Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Truckförare för jobb i Skillingaryd - start omgående!

Vi på OnePartnerGroup söker nu flertalet truckförare för arbete i Skillingaryd, är det dig vi söker? Ansök redan idag då tillsättning sker löpande och omgående. 

Vad kommer du att göra och vem kommer trivas med tjänsten?
Du kommer i huvudsak jobba med lossning och lastning av lastbilar samt materialförsörjning till produktionsenheter. Vi söker dig som har erfarenhet av körning med motviktstruck (gärna med långgaffel) och/eller ledstaplare. 

Du kommer jobba i ett högt tempo där noggrannhet, snabbhet och säkerhetstänk är av yttersta vikt. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Du har truckkort och också erfarenhet av truckkörning (motviktstruck, gärna med långgaffel och/eller ledstaplare). 

Arbetet kommer pågå under juni, juli, augusti och eventuellt september och det är ytterst viktigt att du kan jobba stora delar av denna period. 
Arbetstiden är initialt dagtid men kan förändras till skift beroende på behov.

Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 12 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.
 

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Logistik & Servicekoordinator till Fortum Waste Solutions i Kumla

Logistik & Servicekoordinator till Fortum Waste Solutions i Kumla

Örebro län, Kumla | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Student och vill jobba på terminal?

Student och vill jobba på terminal?

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Vi söker Lageroperatör

Vi söker Lageroperatör

Västernorrlands län, Sundsvall | Lager/logistik/transport

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 5 juli. Skynda dig att söka!
Koncernchef till Reaxcer AB

Koncernchef till Reaxcer AB

Jämtlands län, Östersund | Lager/logistik/transport