Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Testingenjör inom mekanik till SVP Worldwide

Till storsatsande SVP Worldwide söker vi testingenjörer inom mekanik där du både kommer att få arbeta med att testa subsystem och hela produkter. Du ingår i vasst team där ni gemensamt bygger en smart teststruktur. SVP är idag världens största och främsta tillverkare av symaskiner med varumärkena, Singer, Husqvarna Viking och Pfaff. SVP flyttar stora delar av sin R&D till Sverige och Jönköping och bygger världens största R&D-center för Symaskiner. SVP Worldwide har dessutom flyttat till helt nya lokaler som bäddar för en fortsatt framgångsrik resa. Vill du arbeta med IoT, AI , Robotics och avancerad mekanik på ett bolag i framkant där du kommer att få en nyckelposition, så är detta rollen för dig! Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som testingenjör inom mekanik kommer dina arbetsuppgifter vara att testa mekaniken i symaskinen. Du kommer, tillsammans med ditt team att utveckla testmetodiken, men även designa och bygga testriggar för long-duration testande för att säkerställa kvalitet över tid.

Arbetet ställer krav på självständighet då du skriver och utvärderar testrapporter, samt rapporterar dessa vidare. I rapporteringen åligger det även dig att föreslå förbättringar tillbaka till utvecklarna.
Du kommer att arbeta i tvärfunktionella team och i rollen kommer det även att ingå en del kommunikation / support med leverantörer, SVPs produktionssiter samt validering av nytt material.

Tjänsten kommer att innebära att varierat arbete på ett modernt bolag där du kommer att inneha en nyckelroll.

Din profil
Vi söker dig som har en B.Sc eller M.Sc i Mechanical Engineering eller liknande disciplin och som brinner för att jobba med test och validering. Troligen har du ett par års erfarenhet inom avancerad mekaniktest och är väl bekant med LabWiev. Du gillar att se ett test-case från ax till limpa och går igång på när funktionerna funkar enligt din plan.

Har du erfarenhet av Creo ses detta som meriterande.
Som person är driven, målinriktad och analytisk och kan ta lead i mekanisk problemlösning.

I denna rekrytering samarbetar SVP Worldwide med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom.
För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-4409011 eller [email protected]
Ansök vi onepartnergroup.se
Varmt välkommen med din ansökan!