Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Svetsare sökes!

Vi söker nu en duktig svetsare till ett långsiktigt uppdrag hos vår uppdragsgivare i Frövi. Företaget har haft en fin tillväxt i flera år och växer stadigt. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag där du har goda möjligheter till anställning direkt hos vår uppdragsgivare efter avslutat konsultuppdrag. 

Arbetsbeskrivning:
Du kommer arbeta med tillverkning inom metallindustrin. Arbetsuppgifterna består främst av svetsning.  Arbetet innebär att svetsa ihop färdigkapade profiler efter ritning. Inga krav på licenser men vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter utav svetsning (MAG). Det här är ett tempofyllt arbete som samtidigt ställer krav på god kvalitet. Du ansvarar själv för ritningsläsning, kryssmätning m.m Lämplig utbildningsbakgrund är yrkesgymnasium eller motsvarande.
Du behöver också kunna hantera en vinkelslipmaskin och läsa ritningar samt kommunicera på svenska.

Kvalifikationer:
Vi söker efter dig som har svetsat tidigare och kan MAG-svetsning
Erfarenhet av svetsning i rostfritt material är meriterande samt erfarenhet av slipning och finish. Utbildning från gymnasiets industriprogram eller motsvarande utbildning. Det krävs att du har god kunskap i ritningsläsning. Du har verktygsvana och teknisk förståelse samt vana att jobba med produktion. B körkort och har du truckkort är det ett plus. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du som person har ett funktionalitetstänk, är självgående och tar gärna egna initiativ. Vi ser gärna att du har ett teknikintresse och :tycker om att :skruva/meka på: fritiden.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Natt / fast lön

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning. 

Företagsbeskrivning – OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.