Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

Svetsare sökes till Habo

Vill du jobba som svetsare i en fabrik med teknisk produktion i framkant? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning
I jobbet som svetsare förekommer det att du arbetar i team eller individuellt. Du kommer att bli tilldelad en egen svetsbänk där du mestadels kommer att arbeta med svetsningen. Svetsningen kan vara från smått till stort. Det kommer framförallt vara svetsning i MAG efter ritning. Tjänsten i fråga är heltid under dagtid. Start för tjänsten är enligt överenskommelse men vi ser gärna att du är tillgänglig så snart som möjligt. Du kommer få en anställning hos oss på OnePartnerGroup men för rätt person finns goda förutsättningar för en fortsatt anställning hos kund. 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av svetsning och kvalitetskontroll, gärna tidigare industrierfarenhet. Som person är du ansvarstagande, noggrann och mån om att göra ett bra arbete. Du är duktig på att förstå instruktioner och klarar av att hålla ett högt tempo. Vi ser gärna att du har en god fysik då en del av momenten är ganska fysiskt krävande så det är bra om du inte har något emot att behöva ta i lite på arbetet. Du har kunskap av ritningsläsningar och behärskar svenska i tal och skrift. Framförallt besitter du viljan att göra ett bra jobb. 

Meriterande är om du har 

  • Truckkort
  • Traverskort
  • Datavana eller erfarenhet av att använda affärssystem
  • B-körkort och tillgång till bil.

Din ansökan och urval
Vid frågor eller mer information vänligen kontakta Konsultchef Anders Brolin [email protected] eller Researcher Kevin Inal på [email protected]
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft, att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Varmt välkommen att läsa mer på www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Industri/Produktion

Lackerare till Cranab i Vindeln

Lackerare till Cranab i Vindeln

Cranab AB | Västerbottens län, Umeå | Industri/Produktion

TIG-svetsare till Malmö!

TIG-svetsare till Malmö!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Industri/Produktion

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

ROTTNE INDUSTRI AKTIEBOLAG | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

LG Collection Nässjö | Jönköpings län, Nässjö | Industri/Produktion