Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sökes: duktiga interimskonsulter, Finnes: nätverk för kommande uppdrag

Vi söker nu efter duktiga och drivna interima konsulter för kommande uppdrag i Jönköpingsområdet. Vi vill kunna hjälpa våra kunder snabbt och effektivt när det behövs och vi tror att just du kan vara en nyckel till detta.

Idag kanske du har ett eget bolag eller planerar på att starta ett, då kommer vi kunna vara din externa säljavdelning. Som interimkonsult hos oss går du in i en organisation för kortare eller längre uppdrag, det kan handla om projektledning av ett nytt system, arbete med att nå en viss lönsamhet, ett tillfälligt chefsuppdrag eller något annat spännande.

Vem är du nu då? Vi tror att du har många års erfarenhet inom din bransch men har valt att köra i eget regi. Du kanske inte gillar införsäljningen av ditt kommande uppdrag – där kommer vi in. Vi har lång erfarenhet av detta och kommer kunna vara motorn som för ditt företagande vidare.

Varför ska du välja oss? – Vi har ett stort nätverk i regionen, vi kommer aktivt att kunna föra dig vidare mot nästa uppdrag och vi är billigare för din del än många andra på marknaden.

Är du intresserad av att bli en del av vårt nätverk av interimskonsulter? Registrera då ditt CV via denna annons så tar vi en kontakt med dig för att stämma av vilka dina kompetenser är, och vilken typ av uppdrag som passar just dig. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta;
Mikael Rydholm – 036-440 90 18, [email protected]
Lotta Ryman – 073-394 79 12, [email protected]
Marcus Rosenblom – 036 – 440 90 11, [email protected]

Vi ser fram emot att skapa kontakt med dig!