Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sluttestare till Trans El Matic

Trans El Matic grundades 1979 och har sedan dess vuxit till dagens verksamhet med ett 30-tal anställda. Vi finns sedan mitten av 80-talet på Haga i Jönköping där vi idag har 2500 kvadratmeter moderna och nyrenoverade lokaler där vi bedriver vår verksamhet.

Vår målsättning är att ständigt söka innovativa och effektiva lösningar till våra kunder. Vi strävar oavbrutet efter att fördjupa vår kompetens och effektivisera produktionen. Våra styrkor ligger framförallt i en samlad gedigen kompetens, ett personligt bemötande, vår höga kvalitet och våra korta leveranstider. Snabba leveranser får dock aldrig resultera i ett sämre resultat. Vi ska alltid tillhandahålla hög kvalitet – till rätt pris!

Trans El Matic utökar nu sitt team och söker därför en sluttestare till deras verksamhet. Är du en arbetsvillig och noggrann person med god kännedom om elsäkerhet? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som sluttestare hos Trans El Matic kommer du främst arbeta med provning/funktionskontroll av färdigmonterade apparatskåp, centraler och lågspänningsställverk. Du kommer arbeta tvärfunktionellt i teamet där du bland annat kommer att återkoppla till elmontörer och konstruktörer. I arbetet som sluttestare ansvarar du även för ifyllandet av provningsprotokoll och CE-märkning av utrustning. Övriga arbetsuppgifter kommer vara el-montering vid hög beläggning och systematiskt utvecklingsarbete samt materialanskaffning. 

Vem är du?
Vi söker dig som lägst har en el-utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet av liknande arbete eller som industrielektriker eller motsvarande. Krav är att du har B-körkort liksom goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Behörighet AL eller A är meriterande.

Som person har du god arbetsmoral, är lojal och har känsla för kvalitet och detaljer. Du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vidare är du noggrann och har god kännedom om elsäkerhet och gällande föreskrifter. 

Låter detta intressant?
Tveka inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Trans El Matic AB med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dem.  För frågor och liknande, ta en kontakt med Anders Brolin på 073-369 21 02, alt. [email protected]