Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

SEW-EURODRIVE AKTIEBOLAG

SEW-EURODRIVE AB söker en Fältservicespecialist

Vill du jobba i en framgångsrik global koncern som är marknadsledande inom transmission och drivteknik? Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, god kommunikativ förmåga och erfarenhet av tekniskt servicearbete.
 
Vilka är vi
SEW-EURODRIVE AB är ett dotterbolag till SEW-EURODRIVE GmbH i Tyskland som är världsledande inom drivteknik  för industrin och med över 90 års branscherfarenhet och mer än 20 000 anställda runt om i världen är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda drivsystem och automationslösningar från vårt omfattande modulprogram, som inkluderar växelmotorer, frekvensomriktare, industriväxlar med mera. Vårt svenska huvudkontor, monteringsfabrik & service anläggning ligger beläget i Jönköping med säljkontor strategiskt utplacerade i resten av Sverige.

Om tjänsten
Nu utökar vi vår serviceorganisation med en Fältservicespecialist, en roll som du i stor utsträckning kommer att vara delaktig i att forma och utveckla. Rollen erbjuder det bästa av två världar där du blir länken mellan försäljning och service. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara projektledning, service, support och rapportering. Utöver detta är du delaktig i att utföra service på våra drivsystem, inspektera industriväxlar, växelmotorer och andra mekaniska transmissionskomponenter.
Tjänsten är av resande karaktär där B-körkort erfordras. Du arbetar hos våra kunder i Sverige, söder om Sundsvall.

Vi söker dig som
Är en kommunikativ och lyhörd person som trivs att arbeta självständigt och ute på fält och driva flera projekt samtidigt, supportera och bygga nära relationer med våra kunder och samarbetspartners. Du är välorganiserad och löser gärna olika utmaningar i en föränderlig verksamhetsmiljö – med en hands-on attityd.
 

  • Har minst en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet.
  • Har god teknisk förståelse och minst 2 års yrkeserfarenhet av tekniskt servicearbete.
  • Utmärkt kommunikationsförmåga för att effektivt samverka med både interna och externa parter samt öppen och lyhörd för våra kunders önskemål och behov.
  • Trivs med att resa och vara ute på fältet.
  • B-körkort erfordras.
  • Flytande kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift.

SEW-Eurodrive erbjuder en plats i ett välkänt och välmående familjeföretag som tänker och agerar långsiktigt och har en stark företagskultur, där sammanhållning och glädje är viktigt. SEW-EURODRIVE värnar om ditt välmående och erbjuder därför både 37,5 timmars arbetsvecka, friskvårdsbidrag, tandvårdsbidrag och tillgång till egen träningslokal.

Övrigt
Placeringsort: SEW Eurodrive AB Jönköping, men för rätt person så finns det även möjlighet att utgå från något av våra andra regionkontor i södra Sverige.
Omfattning: Heltid

I denna rekrytering samarbetar SEW-EURODRIVE med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Mikael Rydholm på 036-4409018 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Däckmontör - Ingen tidigare erfarenhet krävs! 

Däckmontör - Ingen tidigare erfarenhet krävs! 

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion