Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Servicetekniker

Till en av våra kunder söker vi nu en servicetekniker med elkunskaper.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

– Utförande av servicearbete, reparationer och installationer på befintliga maskiner.
– Akuta reparationer och förebyggande underhåll
– Viss dokumentation

Du kommer utgå från Habo som ort med servicebil och arbetet innebär att åka till kunder i närregionen. Resorna sker under arbetstid förlagt under dagtid.

Din profil

Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

För att passa för tjänsten krävs det att du är händig och har ett intresse av att meka, samt har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som servicetekniker.

Tjänsten är förlagd på heltid.
Arbetet startar med en visstidsanställning hos OnePartnerGroup under 6 månader. Möjlighet för övergång till kund finns för rätt person.

Krav:
Körkort
Svenska i tal och skrift

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail, men har du frågor rörande tjänsten så tar vi gärna emot dem via mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Övrigt

Tjänsteman som vill ta steget mot nya möjligheter?

Tjänsteman som vill ta steget mot nya möjligheter?

Jönköpings län, Värnamo | Övrigt

Lokalvårdare till Gothia Tvätt

Lokalvårdare till Gothia Tvätt

Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 10 april. Skynda dig att söka!
Teknisk kundansvarig till JGA Emballage

Teknisk kundansvarig till JGA Emballage

JGA Emballage AB | Kronobergs län, Tingsryd | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 12 april. Skynda dig att söka!
Fordonsansvarig till Mohlins Bussar i Uppland

Fordonsansvarig till Mohlins Bussar i Uppland

Uppsala län, Uppsala | Övrigt