Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Atteviks Personvagnar AB - Jönköping

Servicerådgivare till Atteviks i Jönköping

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.

Atteviks är i en tillväxtperiod och därför söker vi nu ett flertal servicerådgivare. Är du ett riktigt service-ess som brinner för nöjda kunder i kombination med ett tekniskt intresse är detta tjänsten för dig! Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Rollen som servicerådgivare är bred och du kommer att arbeta för att Atteviks kunder lämnar nöjda och enligt plan. Du kommer att arbeta som kundmottagare och ta emot och lämna ut bilar, skapa och sammanställa arbetsorder, garanti- och försäkringsärenden samt övriga administrativa ärenden.

Vidare kommer du vara ansiktet utåt när det gäller service och hantering av kundärenden och du jobbar i en rad olika kanaler för kommunikation på bästa vis.
Du har löpande dialog med verkstadstekniker och övrig personal för att skapa en kundupplevelse i världsklass. Då Atteviks är i en tillväxtfas kommer du att komma in i en spännande tid, där din framåtanda, driv och vilja att lyckas skapar din framgång.

Din dag kommer att vara varierande med många intressanta möten med kunder i en tempofylld miljö där toppservice mot kunder är ett nyckelord!

Din profil:
Vi söker dig som brinner för att skapa nöjda kunder och goda relationer. Du har en god administrativ förmåga och en teknisk förståelse / tekniskt intresse. Har du erfarenhet från bilbranschen är det meriterande men inget krav. Din nyckelkompetens i denna roll kommer att vara din förmåga att hantera olika typer av kundsituationer.

Vi tror att du har arbetat minst 5 år i ett serviceyrke förut och förstår vikten av att skapa långsiktiga relationer. För att passa in rollen ser du dig själv som ett administrativt service-ess med lite skinn på näsan och du har en förmåga att kunna arbeta sakorienterat och lösningsfokuserat. Tjänsten kräver även B-körkort och flytande svenska i tal och skrift. 

Atteviks erbjuder en spännande roll i organisation som växer och satsar.
Vill du arbeta med en av de ledande aktörerna i bilbranschen och bli en del av härligt team som präglas av driv och engagemang så är detta rollen för dig!

Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Atteviks med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-4409011 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Technical Sales Manager to Koja Group!

Technical Sales Manager to Koja Group!

Koja Oy Filial i Sverige | Kronobergs län, Växjö | Marknadsföring/försäljning

Säljare rekryteras till Koja Group

Säljare rekryteras till Koja Group

Koja Oy Filial i Sverige | Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning

Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

Internationell Account Manager till IGEMS

Internationell Account Manager till IGEMS

IGEMS AB | Västra Götalands län, Borås | Marknadsföring/försäljning