Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Atteviks Bil AB - Jönköping

Servicerådgivare till Atteviks Bil i Jönköping

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, VW Transport, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Atteviks Bil och Atteviks Lastbilar. Moderbolaget Atteviksgruppen har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.

Atteviks är i en tillväxtperiod och därför söker vi ytterligare servicerådgivare. Är du ett riktigt service-ess som brinner för nöjda kunder i kombination med ett tekniskt intresse är detta tjänsten för dig! Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Rollen som servicerådgivare är bred och du kommer att arbeta för att Atteviks kunder lämnar nöjda och enligt plan. Du kommer att arbeta som kundmottagare och ta emot och lämna ut bilar, skapa och sammanställa arbetsorder, garanti- och försäkringsärenden samt övriga administrativa ärenden.

Vidare kommer du vara ansiktet utåt när det gäller service och hantering av kundärenden och du jobbar i en rad olika kanaler för kommunikation på bästa vis.
Du har löpande dialog med verkstadstekniker och övrig personal för att skapa en kundupplevelse i världsklass. Då Atteviks är i en tillväxtfas kommer du att komma in i en spännande tid, där din framåtanda, driv och vilja att lyckas skapar din framgång.

Din dag kommer att vara varierande med många intressanta möten med kunder i en tempofylld miljö där toppservice mot kunder är ett nyckelord!

Din profil:
Vi söker dig som brinner för att skapa nöjda kunder och goda relationer. Du har en god administrativ förmåga och en teknisk förståelse / tekniskt intresse. Har du erfarenhet från bilbranschen är det meriterande men inget krav. Din nyckelkompetens i denna roll kommer att vara din förmåga att hantera olika typer av kundsituationer.

Vi tror att du har arbetat minst 5 år i ett serviceyrke förut och förstår vikten av att skapa långsiktiga relationer. För att passa in rollen ser du dig själv som ett administrativt service-ess med lite skinn på näsan och du har en förmåga att kunna arbeta sakorienterat och lösningsfokuserat. Tjänsten kräver även B-körkort och flytande svenska i tal och skrift. 

Atteviks erbjuder en spännande roll i organisation som växer och satsar.
Vill du arbeta med en av de ledande aktörerna i bilbranschen och bli en del av härligt team som präglas av driv och engagemang så är detta rollen för dig!

Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Atteviks med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-4409011 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Kundtjänstmedarbetare till Zalando

Kundtjänstmedarbetare till Zalando

OnePartnerGroup Örnsköldsvik | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Marknadsföring/försäljning

Sportsäljare

Sportsäljare

Mega Huset AB | Örebro län, Örebro | Marknadsföring/försäljning

Team Manager Majorel

Team Manager Majorel

Majorel Netherlands | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 september. Skynda dig att söka!
Säljande support till Bixias nya sälj- och supportavdelning i Linköping

Säljande support till Bixias nya sälj- och supportavdelning i Linköping

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Linköping | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 1 oktober. Skynda dig att söka!