Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Servicemontör sökes till Trans El Matic

Trans El Matic grundades 1979 och har sedan dess vuxit till dagens verksamhet med ett 30-tal anställda. Vi finns sedan mitten av 80-talet på Haga i Jönköping där vi idag har 2500 kvadratmeter moderna och nyrenoverade lokaler där vi bedriver vår verksamhet.

Vår målsättning är att ständigt söka innovativa och effektiva lösningar till våra kunder. Vi strävar oavbrutet efter att fördjupa vår kompetens och effektivisera produktionen. Våra styrkor ligger framförallt i en samlad gedigen kompetens, ett personligt bemötande, vår höga kvalitet och våra korta leveranstider. Snabba leveranser får dock aldrig resultera i ett sämre resultat. Vi ska alltid tillhandahålla hög kvalitet – till rätt pris!

Vi har en hög efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi nu en servicemontör. Har du lätt för att skapa goda relationer, har en god känsla för kvalitet och detaljer samt en el-utbildning på gymnasienivå? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten kommer bestå av arbete både ute hos kund i och runt Jönköping men också inne på verkstaden. Ute hos kund kommer du att arbeta med ombyggnation och komplettering av främst apparatskåp el-centraler och övrig tid kommer du att arbeta som elmontör på verkstaden där du främst kommer att montera apparatskåp. 

Arbetet kommer främst utföras på dagtid men arbete på kvällar och helger kan förekomma. Du kommer arbeta både självständigt men också tillsammans med andra då du kommer ingå i ett team med andra montörer. 

Vem är du?
Vi söker dig med minst en el-utbildning på gymnasienivå, vidare har du B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är i de fall du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du bör även ha god förståelse för el-scheman och andra ritningar. 

Som person har du god arbetsmoral och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är lösningsorienterad och har lätt för att skapa goda relationer samt att kommunicera med nya människor. Hos Trans El Matic erbjuds du möjlighet att utvecklas och möta nya utmaningar i en spännande och expansiv verksamhet. 

Låter detta intressant?
Tveka inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Trans El Matic AB med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dem. För frågor och liknande, ta en kontakt med Anders Brolin på 073-369 21 02, alt. [email protected]