Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Insatt Group AB

Senior Jurist till Insatt Group

Vi på Insatt söker en senior jurist, med spets inom arbetsrätt, dataskydd, kommersiell avtalsrätt eller associationsrätt, som vill arbeta som bolagsjurist åt våra kunder. Vill du vara med och förändra juristbranschen med handfast, verksamhetsnära rådgivning och hjärtligt driv? Då är detta tjänsten för dig!

Vilka är vi?
Insatt är ett modernt och snabbväxande juristbolag med kontor i Jönköping och Örebro. Vi är dessutom i etableringsfasen i Linköping, där vi kommer öppna upp ett kontor inom kort.

Vår vision är att förändra juristbranschen genom verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning där vi lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med oss på Insatt får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler via våra molntjänster.

Din roll i Insattstyrkan
Du blir en del av en entreprenöriell och framåtlutad organisation om 20 medarbetare där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag. I rollen ingår bland annat att:

  • Arbeta som bolagsjurist gentemot våra kunder, lära känna deras verksamhet och bransch och fungera som ett bollplank i juridiska frågor, både inom ditt spetsområde och inom andra områden.
  • Upprätta och förhandla avtal inom ett brett affärsjuridiskt spektrum.  
  • Ge kunden handfasta verktyg för att förbättra sina processer och hjälpa kunden att prioritera risker.

Placeringsort är Jönköping, Linköping eller Örebro.

Vem söker vi?  
Vi söker dig som

  • Gillar att träffa kunder och är nyfiken på deras verksamhet Du har ett engagerat angreppssätt och vågar vara tydlig i din rådgivning.
  • Har ett starkt entreprenörskap och affärsfokus. Du tycker det är roligt att bryta ny mark och har en stark drivkraft till att utvecklas och växa tillsammans med Insatt.
  • Är trygg och stabil med båda fötterna på jorden. Du är prestigelös, relationsskapande och gillar att bygga långsiktiga kundsamarbeten.

Dessutom har du en akademisk utbildning inom juridik och minst 5 års erfarenhet inom arbetsrätt, dataskydd, kommersiell avtalsrätt eller associationsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta internt som bolagsjurist eller som verksjurist.

Vi ser fram emot att höra från dig!
I denna rekrytering samarbetar Insatt med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta kontakt med Mikael Rydholm, 036-4409018, [email protected] alternativt Marcus Rosenblom, 036-4409011, [email protected] Sista ansökningsdag är den 14 augusti. 

Fler jobb inom Offentlig förvaltning

Säkerhetsstrateg regionservice

Säkerhetsstrateg regionservice

REGION BLEKINGE | Blekinge län, Karlskrona | Offentlig förvaltning