Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Säsongsjobb inom kundtjänst

Black Friday och julen nalkas och det betyder att vi skickar fler paket än någon annan tid på året. Nu söker vi därför dig, du som vill jobba som kundtjänstmedarbetare under november-januari som högsäsong inom logistikbranschen. Är du en person som har erfarenhet av kundservice, eller utbildning inom logistikområdet? Gillar du att arbeta i ett högt tempo, är du serviceminded och bra på att organisera och planera? Då kan det vara dig vi söker!

Vad kommer du att göra och vem kommer trivas här? 
Vår kund verkar inom logistikbranschen och i ditt arbete som kundtjänstmedarbetare kommer du ha daglig kontakt med både företags- och privatkunder via både telefon och mail. Du kommer dessutom ha kontakt med kollegor runt om i landet i frågor kopplat till bland annat spårning av paket och liknande. Vidare kommer du hjälpa kunder att boka upphämtning av paket, svara på frågor gällande gods och även om vår verksamhet. Som kundtjänstmedarbetare är du spindeln i nätet i verksamheten och kommer ha kunskap i många frågor. 

Erfarenhetsmässigt ser vi att du tidigare har arbetat med kundservice och administration på något sätt och det är meriterande om du har erfarenhet av logistik/transportbranschen, alternativt har du utbildning inom logistikområdet och nu är hungrig på att jobba på ett väletablerat logistikföretag. Du har goda datorkunskaper och har inga problem med att hantera telefonsamtal. Vidare hanterar du både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du noggrann, effektiv, har en god social förmåga och är serviceinriktad. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är skicklig på att organisera och planera. Att arbeta både i team och självständigt är något du bemästrar väl. 

Placeringsort: Torsvik utanför Jönköping. Möjlighet att pendla med kollektivtrafik finns
Arbetsperiod: Början av november till mitten av januari
Omfattning: Måndag-Fredag kl. 11.00-18.15 och under v. 47-51 kl. 11.15-19.15

Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet och som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 17 oktober men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 073-3947912 alt. [email protected] eller Vilma Larsson via [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se