Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Säljare till Teleproffs

TeleProffs är idag en av Sveriges ledande privatägda leverantör av mobila och molnbaserade växeltjänster samt operatörstjänster till företagsmarknaden. Vi har i över 30 år levererat kommunikationslösningar inom telekom. Vi har huvudkontor i Jönköping och säljkontor i Värnamo, Linköping samt Norrköping. Med cirka 20 anställda, både inom sälj, teknik och support, säljer vi våra egna molntjänster och är också själva egen mobiloperatör, men har även högsta status hos bolag som Telia, Telenor, Tre och Tele2.

Är du en förtroendeingivande och relationsskapande person som drivs av kontakt med kunder? Vi på TeleProffs befinner oss på en spännande resa och söker nu två nya lagspelare till vårt säljteam. Är du sugen på att jobba på en arbetsplats med kompetenta kollegor och intressanta tjänster att erbjuda företagskunder – då har vi jobbet för dig!

Förvänta dig varierande arbetsdagar!
Som säljare hos oss på TeleProffs får du en omväxlande arbetsdag med möjligheten att knyta värdefulla kontakter med såväl nya som befintliga kunder då du kommer ha ansvar för hela säljprocessen, från prospektering till order och sedan även utveckling av kunden. Våra kunder finns i olika typer av branscher och kommer givetvis ha olika typer av behov av våra tjänster, och där blir din uppgift att guida dem rätt. Du kommer bearbeta marknaden genom prospektering, bokning och genomförande kundmöten samt nätverkande. I nästa skede handlar det om att följa upp dessa möten och ha en kontinuerlig dialog med potentiella kunder där målet såklart är ett avslut där kunden väljer att använda våra tjänster. I ditt ansvar ingår även kontakt och utveckling av befintliga kunder.

Vi letar efter dig som är en engagerad och relationsskapande säljare!
Då vi nu väljer att utöka vårt starka team med ytterligare två lagspelare söker vi dels en mer erfaren säljare som vill fortsätta sin framgångsrika resa inom B2B-försäljning och som är hungrig på att sätta tänderna i just våra tjänster. Vi söker även dig som är redo för din nästa utmaning i din säljkarriär och vill utvecklas tillsammans med oss. Har du erfarenhet från vår bransch är det givetvis meriterande men även erfarenhet av liknande branscher så som IT, copy eller annan typ av B2B-försäljning ser vi är meriterande. Ett som är säkert är att du har tidigare (och framgångsrik) erfarenhet av någon typ av B2B-försäljning. Du har körkort för att kunna åka på kundbesök och du hanterar svenska och engelska i både tal och skrift. 

Är du personen som drivs av att göra affärer och komma till avslut och sedan utveckla kunden, men som samtidigt vill skapa förtroendefulla kontakter och vara insatt i det du faktiskt säljer? Vi kommer lära dig allt vi kan om hur vi jobbar men det är viktigt att du känner intresse för våra tjänster och vill förstå vad de egentligen innebär för våra kunder. Som person ser vi att du har förmåga att planera, organisera och arbeta självständigt men samtidigt vill du självklart vara en stark lagspelare för hela säljorganisationen. Vidare trivs du i snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och en härlig vinnarkänsla!

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi sitter i attraktiva lokaler mitt vid Munksjöns kant och här kommer du ha din utgångspunkt. Vi är ett bolag som har som ambition att var premium i en bransch som inte alltid visar sig från den sidan, men det vill vi verkligen göra. Vi är lagspelare som tror på att det är tillsammans vi lyckas och har genom åren åkt på resor för att fira de mål som vi gemensamt har uppnått. Du blir en del av en positiv och framåt organisation där idéer välkomnas och där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag. Läs gärna mer om oss på teleproffs.se

Placeringsort: Jönköping
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering har TeleProffs valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 2 januari 2022 men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mikael Rydholm på telefonnummer 036-440 90 18 alt. [email protected]