Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Debe Flow Group AB

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är vi en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har vi etablerat oss som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att vi har växt under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck och totalt är vi cirka 100 anställda i koncernen. Nu går satsningen vidare i Jönköping där vi nyligen har förvärvat Matsco som blir en del Debe Flow Group. Vi befinner oss i en otroligt positiv och kraftig tillväxtfas där vi ser optimistiskt på framtiden. 

Vill du vara med och bidra till Debe Flow Groups framgångar? I rollen som Operativ platsansvarig får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Nu söker vi dig som vill vill vara med på en resa där du har möjlighet att forma din roll som Operativ platsansvarig där vi tillsammans formar bolaget och tar det till nya höjder! Är du en ödmjuk person med ett stort intresse för försäljning, problemlösning i kombination med ett tekniskt intresse så är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Som Operativ platsansvarig kommer du att ha en varierande roll innehållande försäljning, planering och administration men också praktiskt arbeta med installationer, felsökning och problemlösning av teknisk utrustning vilket också innebär löpande dialog med kunder och leverantörer. I tjänsten ingår även att kontinuerligt arbeta med att optimera och förbättra underhållsrutiner och metodiker samt ansvara för avdelningens tillväxt. Rollen kommer på sikt bli mer strategisk men då vi är i en tillväxtfas krävs att du är beredd att inledningsvis kombinera kontorsarbete med praktiska uppgifter ute i fält.  

Vem söker vi?

Till rollen söker vi dig som är en flexibel, ödmjuk och social person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få vara en del av ett framgångsrikt företag. För att växa in i rollen så snabbt som möjligt är det ett meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från en roll med sociala kontakter men som även bjudit på tekniska utmaningar så som avancerad teknisk montering eller service och underhåll. Givetvis är det även meriterande om du tidigare arbetat med vatten- och elinstallationer. 

Vi ser gärna att du

• Har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
• Har en god social och kommunikativ förmåga 
• Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
• Hög flexibilitet 
• Är mycket bra på problemlösning
• Har möjlighet att resa i jobbet
• Har B-körkort

Vad kan Debe Flow Group erbjuda dig?

• Möjligheten att forma din roll i ett företag i en expansiv fas
• Då företaget är i ett expansivt skede finns det stora personliga utvecklingsmöjligheter
• Självgående arbetssätt med stort eget ansvar

Hör av dig till oss redan idag, vi ser fram emot din ansökan! 

I denna rekryteringsprocess har Debe Flow Group valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 8 maj men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm på 036-440 90 18 alt. [email protected]