Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Operativ inköpare till Grass Nordiska AB

Grass Nordiska AB, är ett dotterbolag till Österrikiska Grass GmbH som utvecklar och producerar högkvalitativa beslagslösningar som låd- och gångjärnssystem för kök och möbler. Våra kunder är främst tillverkare av kök och badrumsmöbler. Grass är en global företagsgrupp med försäljning genom egna dotterbolag och distributörer, vi har ca 1800 anställda och omsätter ca 380 milj. euro. Grass gruppen ingår som helägda dotterbolag i Tyska Würth koncernen. I Jönköping är vi 12 anställda och ansvarar för försäljningen av Grass produkter i Skandinavien och Baltikum.

Grass befinner sig i en expansiv fas och söker nu en operativ inköpare.

I rollen som operativ inköpare hos oss blir du en viktig del av organisationen där du kommer ansvara för planering, styrning och inköp av produkter som du avropar från något av våra koncernbolag. Rollen inkluderar extern service, bevakning av inleveranser, daglig problemlösning gällande beställningar och leveranser samt underhåll av grunddata i MPS-system. Vidare hanterar du även frågor kring tull och transport samt underhåller och utvecklar långsiktiga relationer med säljare, kunder och koncernbolag.

I rollen ingår också att vid behov ge stöd och back-up till vår lagerverksamhet med packning samt att stötta upp vid inventering.

Tjänsten ställer krav på att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift, har du dessutom språkkunskaper i tyska är detta meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du är en självgående och engagerad person som trivs med att ta ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du som söker har ett par års arbetslivserfarenhet från operativt inköp och trivs bra i just den rollen. Stundtals är det högt tempo och många bollar i luften vilket gör att du behöver ha en god förmåga att både planera och prioritera din tid och dina arbetsuppgifter.

Tjänsten innebär att du kommer att ha flera kontaktytor både internt och externt och det ställer därför krav på att du som person är kommunikativ och relationsskapande. Slutligen är du strukturerad och noggrann utan att fastna vid detaljer.

Låter det intressant? Tveka inte med ansökan, urval kommer att ske löpande.

I denna rekryteringsprocess har Grass valt att samarbeta med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dem. För ytterligare frågor om tjänsten är du varm välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm på 036 – 440 90 18.

Varmt välkommen med din ansökan!