Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

Montörer sökes till väletablerat företag i Jönköping

Har du tidigare erfarenhet av montering och är sugen på din nästa utmaning? Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup i Jönköping och arbeta hos ett väletablerat företag här i området med montering. 
Start för tjänsten är omgående och rekryteringsarbetet sker löpande så sök redan idag!

Arbetsuppgifter
Som montör kommer din huvudsakliga uppgift vara att montera höj- och sänkbara bordsben, men du kommer också utföra andra arbetsuppgifter inom produktionsprocessen. Du kommer i huvudsak arbeta med att förvandla rå stålplåt till färdiga lackerade komponenter. För att tillverkningen av produkter ska bli både effektiv och kvalitativ förutsätter det att du är noggrann i ditt arbete. 

Din profil
Du har tidigare arbetslivserfarenhet av montering eller liknande arbete inom industri eller verkstad. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och innehar ett truckkort (A). Vi söker dig som är målmedveten och trivs att arbeta efter företagets uppsatta mål och eftersträvar att ständigt bli bättre i ditt arbete. B-körkort och tillgång till bil är nödvändigt för denna tjänst. I den här rollen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför gärna att du är stresstålig och strukturerad samt har ett intresse och nyfikenhet att lära. 

För att vara aktuell för tjänsten kommer du behöva genomgå en hälsoundersökning med godkänt tjänstbarhetsintyg.

Övrig information
Lön: Fast månadslön
Anställningsgrad: Heltid/skiftarbete
Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Hedenstorp, Jönköping

Att arbeta som konsult hos oss
Tjänsten innebär att du till en början blir visstidsanställd på 6 månader och om allt går som planerat fortsätter du antingen på OnePartnerGroup eller får en anställning hos kund. Du kommer vara anställd via oss på OnePartnerGroup men dina arbetsdagar kommer du att tillbringa hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Däckmontör - Ingen tidigare erfarenhet krävs! 

Däckmontör - Ingen tidigare erfarenhet krävs! 

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion