Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup

Montörer med olika inriktningar/erfarenheter


Nu söker vi flera typer av montörer. Vi söker bl. a:
Teknisk montör, Elmontör, Finmekanisk-/elektronikmontör, Montör till linemontering. Se mer information om de olika tjänsterna nedan.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Din profil
Monteringen gällande de olika tjänsterna varierar i svårighetsgrad och därför varierar också våra krav. Generellt sett vill vi att du har erfarenhet av att använda verktyg, god teknisk förståelse samt är duktig på att förstå instruktioner. Du klarar av att hålla ett högt tempo under hela dagen och trivs med att ha mycket att göra. Vidare är det viktigt att du både har ett eget driv och kan arbeta självständigt samt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Bil och körkort är meriterande.
Arbetstider varierar mellan de olika tjänsterna men samtliga är på heltid.

Mer specifika krav för de olika tjänsterna är:
Finmekanisk-/elektronikmontör: Du bör ha jobbat som elektronikmontör eller som finmekanisk montör, har du dessutom vana ifrån lödning och testning är detta ett plus. Tjänsten kräver att man är flink i fingrarna och även jobbar noggrant då det är höga krav på kvalité.

Montör till linemontering: Här är det viktigt att du är snabb i fingrarna och kan hålla ett högt tempo under hela arbetsdagen. Arbetet kan variera under dagen och kvalitén är självklart lika viktig som tempot. Du är snabbtänkt och lättlärd och har monterat tidigare.

Teknisk montör: Ritningsläsning samt att du har dokumenterad erfarenhet av montering eller annat praktiskt arbete. Detta är oftast ett lite mer rörligt och varierande arbete och därför är det viktigt att du som person är lättlärd och driven och sätter stor vikt vid att leverera hög kvalitet.

Elmontör: Erfarenhet av att montera el samt kunna läsa ritningar och el-scheman. Du bör ha elteknisk utbildning i grunden men motsvarande arbetslivserfarenhet väger lika tungt. Som person är du lyhörd, ordningsam och noggrann.

Detta är ett urval av de tjänster vi söker just nu. Hittar du inget som du tror passar dig besök gärna vår hemsida för att se övriga annonser eller skicka in din ansökan till oss för ett förbehållslöst möte.

Din ansökan gör du genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail, men har du frågor rörande tjänsten så tar vi gärna emot dem via mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Produktionstekniker till System 3R

Produktionstekniker till System 3R

Stockholms län, Stockholm | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kvalitetsmedveten svetsare

Kvalitetsmedveten svetsare

OnePartnerGroup | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Primo i Limmared söker maskinoperatörer

Primo i Limmared söker maskinoperatörer

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion

Verktygskonstruktör till Primo

Verktygskonstruktör till Primo

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion