Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Maskinsnickare sökes till kund

Till vår kund i Jönköpingsregionen söker vi nu erfarna maskinsnickare med inriktning trä. 

Dina arbetsuppgifter

Som maskinsnickare kommer du att arbeta med att ta fram inredningsdetaljer till produktionsenheterna på förtaget. Här arbetar man med justersågar, bordsfräsar, borr & pluggmaskiner samt traditionella träbearbetningsmaskiner. Arbetet i maskinparken består också till viss del i hantering av CNC-styrda maskiner.

Din profil

Du bör ha dokumenterad erfarenhet av maskinsnickeri eller annat praktiskt arbete. Detta är oftast ett lite mer rörligt och varierande arbete och därför är det viktigt att du som person är lättlärd och driven och sätter stor vikt vid att leverera hög kvalitet. För att passa för detta uppdrag är även du som person noggrann och mån om att göra ett bra arbete.

Krav:
Erfarenhet inom maskinsnickeri eller likande
Svenska i tal och skrift

Villkor:
Ort:  Jönköpingsregionen
Start: omgående eller enl. överenskommelse
Omfattning: Heltid
Tider: 2- skift

Din ansökan gör du genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabell Karlsson på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se