Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

Maskinoperatörer till ett nyetablerat företag i Jönköping

Nu söker vi duktiga maskinoperatör till ett nyetablerat företag i Jönköping.

Arbetsuppgifter

Du som operatör kommer i ditt arbete att underhålla och övervaka produktionsprocessen. Arbetet innehåller stor variation i arbetsuppgifter och i tillverkandet av produkter. Hos vår kund finns en strävan att hela tiden arbeta mot att sina avancerade processer ska bli mer effektiva vilket innebär att du som operatör jobbar med problemlösning och förbättringsarbeten, ser vad som behöver göras och gärna ligger steget före. Du arbetar i team där god samarbetsförmåga är viktigt.
 

Din profil

– Vi söker dig som är nyfiken, gillar utmaningar och har lätt för att lära dig nya saker. Du är flexibel, arbetsam och driven då du kommer att ställas inför nya utmaningar varje dag.
– Det viktiga är att du har en vilja att lära dig och kan fokusera samt prestera i intensiva situationer med hög kvalitet.
– Det är fördelaktigt om du har ett stort intresse för teknik.
– Kanske är du intresserad av mekaniskt arbete, tekniska processer med hög automationsgrad eller annan typ av teknik?
 

Krav

– Flytande i svenska i både tal och skrift.
– Kunna Läsa och förstå instruktioner
 

Meriterande

Tidigare erfarenhet inom processindustri är meriterande men inte avgörande. Har du tidigare erfarenhet att arbeta med trä samt har truckkort är även detta meriterande.

Du blir inledningsvis anställd av oss på OnePartnerGroup med målsättning att din anställning så småningom övergår till kund.

Urval sker löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personliga brev, som du laddar upp i samband med din ansökan via denna annons.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Truckförare

Truckförare

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Mjölby | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör

Maskinoperatör

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Vårgårda | Industri/Produktion