Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup

Maskinoperatör till glasföretag


Nu söker vi en maskinoperatör till glasföretag.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
-Felsökning och maskinkörning
-Arbeta vid en robotcell som slipar glas

Till en början får du hjälpa till vid olika arbetsstationer. När du sedan har lärt känna företaget och de olika momenten kommer du att lära dig olika maskiner för att sedan arbeta som maskinoperatör. Har du tidigare vana att arbeta med maskiner så finns möjlighet att direkt arbeta som maskinoperatör.

Arbetstid: Dagtid, men skifttjänstgöring kan förekomma

Tjänstgöringsgrad: Heltid.

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil
Som person är du plikttrogen, pålitlig och ordningsam. Du hanterar att arbeta självständigt med en vilja att leverera ett arbete som håller hög kvalité. Du tycker även om att arbeta i team. Meriterande är om du har intresse för teknik och kan hantera olika maskiner och verktyg, samt har truckbehörighet.

Uppdraget kommer att starta som en visstidsanställning på OnePartnerGroup under 6 månader.
Möjlighet för övergång till kund finns för dig som har rätt bakgrund och inställning. Kunden efterfrågar en person som vill utvecklas och som de kan bevara långsiktigt.

Tjänsten söker du genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail, men har du frågor rörande tjänsten tar vi gärna emot dem via mail. Se kontaktuppgifter nedan.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Kantpressare sökes

Kantpressare sökes

Östergötlands län, Linköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kvalitets/Miljöchef till Greif

Kvalitets/Miljöchef till Greif

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinskötare rekryteras till Isaberg Rapid AB

Maskinskötare rekryteras till Isaberg Rapid AB

Isaberg Rapid AB | Jönköpings län, Gislaved | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ Supply Chain Manager till Absortech

Operativ Supply Chain Manager till Absortech

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion