Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup AB

Maskinoperatör sökes till Kitron

Vill du jobba på ett stort internationellt företag som har spännande teknisk produktion i framkant? Då har vi jobbet för dig!  Kitron söker nu maskinoperatörer till sin enhet i Jönköping. Vad kan vi erbjuda dig? Du får genom en roll hos Kitron möjlighet att arbeta med spännande teknisk produktion av yppersta klass i en ny fabrik med en arbetsmiljö som tillhör de allra bästa i regionen.    

Om Kitron
Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 2500 anställda.

Om tjänsten
Som maskinoperatör jobbar du i ett team och arbetar med företagets ytmonteringsmaskiner. Dessa monterar komponenter på kretskort till olika spännande tekniska produkter. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobbat som maskinoperatör vid maskin avsedd för kretskortsmontering eller annan typ av maskinoperatör och vill skola om dig. Har du dessutom vana ifrån lödning och testning är detta ett plus. Erfarenhet ifrån Mydata eller Europlacer maskiner är meriterande.
Svenska i tal och skrift är ett krav.  
                                                                                                  
Vem är du?
Som person är du noggrann, teknikintresserad och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer. Du har en god social förmåga och är serviceinriktad att arbeta både i team och självständigt är något du bemästrar väl.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i produktion och god förståelse hur arbetet inom en produktion hänger samman.

Tjänsten är initialt en anställning på OnePartnerGroup med chans till förlängning hos oss eller att du fortsätter din anställning hos kundföretaget.

Vill du veta mer om tjänsten?
I denna rekryteringsprocess har Kitron valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 9:e December men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig verksamhetschef Johan Gustavsson på  [email protected] eller Senior Advisor Bengt Landström på [email protected]
 
Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 40-tal orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Underhållstekniker med inriktning på el till Isaberg Rapid

Underhållstekniker med inriktning på el till Isaberg Rapid

ISABERG RAPID AKTIEBOLAG | Jönköpings län, Gislaved | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Extrajobb inom lager och industri!

Extrajobb inom lager och industri!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
WTB Control söker CNC-operatörer

WTB Control söker CNC-operatörer

WTB Control AB - Skövde | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Erfarna montörer eftersökes

Erfarna montörer eftersökes

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.