Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Marknadsansvarig till Insatt Group

Vi på Insatt och Qnister befinner oss på en spännande tillväxtresa med visionen att förändra den traditionella juristbranschen. För att nå vår vision och fortsätta nå ut med vårt erbjudande söker vi nu kollega med strategisk höjd som vill leda och utveckla vårt marknadsarbete i rollen som marknadsansvarig. Vill du följa med, och vara en nyckelspelare i vår fortsatta resa?  

Dina ansvarsområden och arbetsdagar hos oss
Som marknadsansvarig kommer du att vara ansvarig för att utveckla varumärkena Insatt och Qnister, både ur ett strategiskt och operativt perspektiv. I rollen kommer du ansvara för att vidareutveckla vårt befintliga marknadsföringsarbete samtidigt som du förbättrar vår synlighet och erbjudande till marknaden. Du kommer vara en nyckelspelare för vår tillväxt och tjänsten passar dig som trivs med och drivs av att arbeta med en bredd av arbetsuppgifter.

Dina arbetsdagar kommer vara varierande och i ditt övergripande ansvar för marknadsarbetet ser vi att arbetsuppgifter av både strategisk och operativ karaktär kopplade till varumärkesbyggande, kampanjer och arbetet kring employer branding bland annat kommer inkluderas. Planering, produktion, analys och uppföljning av content för sociala medier, nyhetsbrev, press och webbplats kommer också vara en del av din vardag. Du kommer löpande arbeta med våra webbplatser för Insatt och Qnister där du i samarbete med partners jobbar med utvecklingsförslag och förbättringsåtgärder. Du kommer således också vara ansvarig för upphandling och kontakt med reklambyrå, PR-byrå och andra samarbetspartners. Självklart kommer du samarbeta tätt tillsammans med kollegor och också stötta säljteamet för att via marknadsinsatser bidra med leads.

Är det du som kommer trivas här hos oss?
För att du ska lyckas och trivas här hos oss har du flera års erfarenhet av marknadsarbete men du är nu sugen på att arbeta i en snabbfotad verksamhet i kraftig tillväxt. Du har ett strategisk perspektiv i ditt arbete samtidigt som du trivs med att vara hands-on i ditt dagliga arbete. Vi ser att du bemästrar Adobe-program så som Photoshop, Illustrator och Indesign på ett utmärkt sätt och har erfarenhet av att arbeta i CMS-verktyg för att hantera innehåll på webb (WordPress). Vidare har du goda kunskaper i officeprogrammen för att skapa mallar och presentationer.

Du känner igen dig i ord som engagerad, nytänkande, prestigelös och kreativ men har samtidigt en analyserande ådra. Du vågar utmana organisationen men även vår traditionella bransch, och trivs med att ta ansvar för ditt arbete. Vidare är du strukturerad och målinriktad i ditt arbetssätt. Du kommer ha många kontaktytor och stå i rampljuset i frågor som rör dina ansvarsområden inom marknad – så gillar du det, så kommer du gilla att jobba med oss! Vidare trivs du i snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och en härlig vinnarkänsla!

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?
Välkommen in i en snabbväxande organisation med två verksamheter under samma tak: Qnister och Insatt. Vår vision är att förändra juristbranschen. Vi är ett entreprenöriellt gäng med kontor i Jönköping och Örebro. 
 
Vi utmanar branschen genom att erbjuda verksamhetsnära juridik där våra jurister på Insatt lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med Insatt får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler via våra molntjänster. Du blir en del av en positiv och nytänkande organisation där idéer välkomnas och där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag. Förutom det sitter vi i helt nyrenoverade lokaler i centrala Jönköping. Vi har en offensiv tillväxtplan och eftersom vi hela tiden växer har du goda möjligheter att växa i din yrkesroll. 

Placeringsort: Jönköping
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering har Insatt valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 12 december men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Rosenblom på telefonnummer 036-440 90 11 alt. [email protected]