Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Atteviksgruppen AB

Lönespecialist till Atteviksgruppen i Jönköping

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, VW Transport, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Atteviks Bil och Atteviks Lastbilar. Moderbolaget Atteviksgruppen har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.

Vi söker nu en framåt och positiv lönespecialist till Atteviksgruppen i Jönköping. Är du lösningsfokuserad, tänker framåt och vill jobba på ett modernt bolag med hög digitaliseringsgrad i löneprocessen är detta tjänsten för dig!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan. 

Arbetsuppgiffter:
I rollen som lönespecialist kommer du att ha bred roll med fokus att skapa och bidra till en strömlinjeformad löneprocess. Du ingår i ett team om 4 och rapporterar till HR-chef. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen från ax till limpa och ansvarar för att allt är i sin ordning när lönerna ska betalas ut. Rollen kommer även att inneha en del HR-relaterade ärenden som du och ditt team hanterar. 

De månatliga uppgifterna innefattar lönekörning av både kollektiv- och tjänstemannalöner,  redovisning till fackförbund, hantering av skatter och pension, arbete med lönerevision, utläggshantering och förmåner. Utöver detta kommer du även att arbeta med avstämningar i nära samarbete med ekonomiavdelningen. 

Atteviks har den senaste tiden utvecklat och effektiviserat sin process mycket vilket innebär att du även kommer ges möjlighet att arbeta i olika typer av utvecklingsprojekt för att förbättra flödet och arbetet för dig, ditt team och i förlängningen hela företaget. 

Atteviks använder AGDA PS som lönesystem men man arbetar även mycket i Excel och för att bli framgångsrik och trivas i rollen är det viktigt att du har ett generellt systemintresse och gillar att arbeta digitalt. Atteviks har kollektivavtal med IF Metall och Unionen. 

Visst låter det spännande!

Din profil:
Vi söker dig med ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Har du en eftergymnasial utbildning inom lön eller HR ses detta som meriterande dock inget krav. Vi ser gärna att du har arbetat med hela löneprocessen. 
Som person är du driven och framåt och gillar att förbättra. Du är serviceminded och drivs att hjälpa till. Du trivs bra i utvecklingsprojekt och du gillar förbättringsarbete. 

Atteviks erbjuder en spännande tjänst på ett välmående bolag. Du kommer att få bra utvecklingsmöjligheter på ett bolag som satsar. 

Är det du vi letar efter?

Tveka inte med din ansökan, urval kommer att ske löpande!

I denna rekrytering samarbetar Atteviks med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-4409011 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Order- och ekonomiassistent till kund i Kungsbacka

Order- och ekonomiassistent till kund i Kungsbacka

OnePartnerGroup AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ekonomi- & löneassistent till Trialis

Ekonomi- & löneassistent till Trialis

Trialis AB | Jönköpings län, Gislaved | Ekonomi/redovisning/inköp

Controller till PG & WIP i Åseda

Controller till PG & WIP i Åseda

PG&Wip AB | Kronobergs län, Uppvidinge | Ekonomi/redovisning/inköp

Redovisningskonsult till Midama Ekonomi

Redovisningskonsult till Midama Ekonomi

Midama ekonomi AB | Gävleborgs län, Ljusdal | Ekonomi/redovisning/inköp