Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lokalvårdare med känsla för service

Till vår kund i Jönköping söker vi nu lokalvårdare

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som lokalvårdare kommer du att utföra städning med diverse sysslor hos kunder. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. 

Din profil 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du har en god service, är noggrann och besitter viljan att göra ett bra jobb. Vi ser även att du är strukturerad och effektiv. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig!

Krav:
Svenska i tal och skrift
 B-körkort

Meriterande
Tidigare erfarenhet av lokalvård

Ort: Jönköping
Arbetstid: Dagtid
Omfattning: Heltid
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Din ansökan gör du genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.Sista ansökningsdag är den 15 augusti men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabell Karlsson på [email protected]