Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

MIDCON AKTIEBOLAG

Lagspelande IT-konsult till Midcon i Jönköping

Midcon AB är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik. Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.
Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping. Verksamheten bedrivs dels i Midcon AB samt i systerföretaget Midcon Finans AB.

Vi söker nu en lagspelande IT-konsult med stort teknikhjärta till Midcons verksamhet i Jönköping. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Som IT-kunsult på Midcon kommer du har bred och varierad vardag. Rollen kommer att vara lite delad mellan att vara ute hos kund och hjälpa till med smarta lösningar inom en rad olika delar inom IT-infrastruktur, dokumenthantering och mötesteknik med målet att skapa smidig och enkel IT för Midcons kunder. Midcon arbetar idag med små och medelstora kunder och värdesätter en bra dialog och relation med sina kunder för att skapa bästa resultat. Som konsult kommer du både att arbeta med tekniska lösningar till kund men även skapa ett kundvärde och bidra till ökad effektivitet och lönsamhet. 

Du kommer att ingå ett härligt team där man arbetar utifrån ständig förbättring, kundvärde och omtänksamhet och där din åsikt kommer att värdesättas högt. 

För att få en kort startsträcka söker vi dig som har erfarenhet av ett eller flera områden nedan: 

  • IT-support
  • Microsoft 365 med dess komponenter
  • Windows server och klient OS
  • Intune och Autopilot
  • AzureAD och Active Directory
  • RDS
  • Applikationsdrift
  • Dokumentation

Har du dessutom arbetat med brandväggar, nätverksstrukturer, PowerShell, AD och ITIL så ses det som meriterande. Du kommer även att ingå i olika projekt

Nyckelord för att lyckas i denna roll kommer att vara teknik, glädje och delaktighet. Midcon erbjuder en spännande roll på välmående bolag med spännande produkter och erbjudande. Midcon har höga ambitioner och du kommer att vara en del av det. 

Visst låter det spännande!

Din profil:
Vi söker dig med bred erfarenhet av IT-infrastruktur och som vill utvecklas i ett spännande bolag. Har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område är det meriterande, men dock inte något krav. Liknande arbetslivserfarenhet väger minst lika tungt. 

Som person är lösningsfokuserad och resultat och älskar när du underlätta vardagen för en kund. Du gillar att ha kul på jobbet och du värdesätter bra kollegor, högt till tak och bra fart. Du vill utvecklas i ett bolag med ambitioner och du vill vara med och bidra. 

Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Midcon med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknade ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Marcus Rosenblom, på 036-4409011 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fler jobb inom IT/Teknik

Intern IT-support tillika administratör till växande bolag

Intern IT-support tillika administratör till växande bolag

OnePartnerGroup Örnsköldsvik | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | IT/Teknik

Technical Onsite Support till vår kund i Jönköping

Technical Onsite Support till vår kund i Jönköping

OneParnterGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik

1st Line Supporttekniker sökes till Fujitsu Östersund

1st Line Supporttekniker sökes till Fujitsu Östersund

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 september. Skynda dig att söka!
Systemtekniker klient och applikation till Unikom

Systemtekniker klient och applikation till Unikom

Unikom | Skåne län, Hörby | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 september. Skynda dig att söka!