Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lagermedarbetare till Wonderful Times Group

Vi växer så det knakar och nu söker vi på Wonderful Times Group en till stjärna till vårt lager i Huskvarna!

Wonderful Times Group är en koncern med fyra underliggande bolag med försäljning via ett landstäckande nät av återförsäljare inom segmenten barn, underhållning och lek. Utöver egen utveckling och tillverkning av innovativa produkter säljer koncernen en rad intressanta agenturprodukter på den nordiska marknaden.

Din främsta arbetsuppgift kommer bestå av orderplock vilket du ska ha tidigare erfarenhet och vana av. Vi ser gärna att du har en vana av att arbeta i ett högt tempo och är en person som gillar att utmana dig själv. Förutom orderplock så förekommer även sedvanliga lagerarbeten så som inleverans, sortering, containertömning m.m.

Din personlighet kännetecknas av engagemang, noggrannhet och servicekänsla.

Truckkort A+B samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav du behöver uppfylla för att vara aktuell för tjänsten. Tjänsten ställer vidare krav på att du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Vi tror att du är en person som gillar att ha kul på jobbet, lösningsorienterad och klarar av att ta ett stort eget ansvar och kan jobba obehindrat både självständigt och i grupp.

Vi är i ett expansivt läge med många roliga planer de kommande åren och för rätt person kommer möjligheten att påverka sitt eget arbete att finnas.

Tjänsten är en heltidstjänst och du blir tillsvidareanställd direkt hos Wonderful Times Group.
Arbetstid: Dagtid

Läs mer om företaget på www.wonderfultimes.se.

Din ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Vi tar endast emot sökanden via vårt affärssystem, ansökningar per mail kommer inte att behandlas.