Lagermedarbetare sökes till grossistverksamhet i Habo!

Jönköping

Lagermedarbetare sökes till grossistverksamhet i Habo!


Letar du efter ett roligt och utvecklande lagerjobb? Vill du även jobba på ett Super-företag med roliga produkter? Då är detta ett jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter
Vår kund befinner sig i en expansiv fas och behöver förstärkning till deras lager. Arbetet avser daglig orderhantering så som packning, hantering av fraktsedlar, ordermottagning samt mottagning av gods. Tjänsten är en heltidsanställning och är tilltänkt att starta 2019-04-01 och fortgå till 2019-10-01, arbetstiderna är förlagda dagtid 08:00-17:00. Efter utfört uppdrag finns det mycket goda möjligheter att bli erbjuden en fastanställning hos kund.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på lager. Du ska ha förståelse för orderhantering och vara extremt noggrann i din arbetsroll. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta självständigt och kan sköta ditt jobb med ordning och reda. Mycket god administrativ förmåga och god datavana är också ett krav för tjänsten. Innehar du truckkort och har erfarenhet av detta är det meriterande men inget krav för tjänsten.
Eftersom du har din arbetsplats hos vår kund är det viktigt att du är engagerad, social och skicklig på det du gör. Det är till din fördel om du är duktig på att arbeta med praktiska arbetsuppgifter och trivs med ett högt arbetstempo.

Du ansöker om tjänsten via www.onepartnergroup.se. Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid ytterligare frågor kontakta Marcus.Ljung@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...