Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kitron AB

Kvalitetsingenjör med förbättringsansvar till Kitron AB

Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 3000 anställda.

Vill du arbeta i en verksamhetsnära roll där du på en operativ och strategisk nivå blir  drivande i att utveckla vårt förbättringsarbete? Är du analytisk och brinner lite extra för att ge god support? Då har vi tjänsten för dig!

Kvalitetsingenjör
Vi söker en Kvalitetsingenjör till Kitron med ansvar för verksamhetsutveckling, kvalitetssamordning och kontinuerligt förbättringsarbete.

I rollen som kvalitetsingenjör på Kitron ingår du i ett kompetent team med ansvar för att  identifiera möjligheter till förbättringar, utveckla processer, utarbeta handlingsplaner för att implementera förbättringar och spåra framsteg över tid. Du kommer att rapportera direkt till kvalitetschef.

Du drivs av att planera och implementera förbättringar av operativa processer, till exempel genom att:

  • Analysera verksamhetens kvalitetsutfall för att identifiera förbättringsmöjligheter på process och och produktnivå
  • Granska prestandamått för att identifiera trender som kan indikera ett behov av förändringar
  • Analysera data för att identifiera mönster, trender eller problem som kan indikera möjligheter till förbättringar
  • Reducera cykeltider eller öka produktiviteten för ett produktionsavsnitt
  • Rekommendera nya processer eller tekniker för att förbättra effektiviteten och minska önödiga kostnader
  • Utbilda anställda om förändringar av processer för att säkerställa att de implementeras effektivt

Som kvalitetsingenjör får du en central roll där ditt initiala ansvar blir att säkerställa nöjd kund utifrån stabila processer med bibehållen tillverkningskvalitet samtidigt som vår effektivitet och leveranssäkerhet optimeras. Du har både interna och globala kontaktytor och arbetar självständigt såväl som i tvärfunktionella team och projekt där du naturligt övervakar risker och förbättrar våra processer för att därigenom upprätthålla en ständig förbättringskultur.  Du kommer att vara både delaktig i samt drivande inom projektarbeten som är kopplade till produktutveckling och kvalitetsförbättringar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom tillverkning, teknik eller kvalitet, gärna med inriktning inom elektronik, mekanik, automation eller processindustri, alternativt du som har en flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom kvalificerat kvalitetsarbete.

Din erfarenhet har du hämtat genom kvalitetsarbete inom tillverkande industri.

Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift samt har god vana vid att arbeta med en dator som stöd i arbetet. Du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att hålla en hög servicenivå mot övriga organisationen. Du är affärsmässig och prestigelös och motiveras av att arbeta i ett högt tempo i en roll där du får initiera och påverka till förändring. Du är duktig på att kommunicera, har ett kritiskt men lösningsorienterat tänkande och är en van problemlösare. Meriterande är erfarenhet av projektbaserat arbete.

Det viktigaste du kan ta med dig för att lyckas i rollen är en vilja att lära och ett stort engagemang.

Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Kitron AB med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknade ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Eric Alvérus, på 072 377 48 86 eller [email protected]

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Produktionstekniker inom kretskortstillverkning

Produktionstekniker inom kretskortstillverkning

Kitron AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Kvalitets, Miljö och Hållbarhetsingenjör till Kitron AB

Kvalitets, Miljö och Hållbarhetsingenjör till Kitron AB

Kitron AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Mählers & Söner söker maskinkonstruktör

Mählers & Söner söker maskinkonstruktör

AB Mählers & Söner | Jämtlands län, Strömsund | Ingenjörsyrken

Konstruktörer till framtida uppdrag

Konstruktörer till framtida uppdrag

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken