Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kundmottagare sökes till Nybergs Bil

 Är du en person som har erfarenhet av kundservice, eller erfarenhet från bilbranschen ? Gillar du att arbeta i ett högt tempo, är du serviceminded och bra på att organisera och planera? Då kan det vara dig vi söker!

Om kundföretaget

Vi söker nu kundmottagare till Nybergs bil i centrala Jönköping. Bolaget erbjuder sina kunder allt från försäljning av nya och begagnade bilar samt att det har en däck/service-verkstad.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundmottagare kommer du att vara det första ansikte och röst som kunderna kommer i kontakt med. Du arbetar i fronten med att välkomna kunder, svara i telefon, boka/ta emot bokade arbeten, ta betalt samt viss försäljning utav däck m.m.
Din dag kommer att vara varierande med många möten med kunder i en tempofylld miljö där toppservice mot kunder är nyckelordet.

Din profil

För att trivas i rollen ser vi att du som person är utåtriktad, flexibel och social. Du är serviceinriktad i ditt arbetssätt och ser möjligheter där andra kan se problem. Du är noggrann i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, samt att du gärna vill hjälpa och stötta dina kollegor i de områden som behövs. Tidigare erfarenhet från service och bilbranschen är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Uppdraget är på konsultbasis, vilket betyder att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och arbeta som konsult hos kundföretaget.

Uppdraget är planerat att starta 2021-10-25 och fortsätta fram till 2021-11-30 alt 2021-10-11 fram till 2021-11-30  
Efter avslutat uppdrag finns det mycket goda chanser till fortsättning i vår konsultverksamhet.
Omfattning: Heltid fram till 2020-11-30
Lön: Fast lön
Placering: Jönköping

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat. Du ansöker via Onepartnergroup.se. Vid ytterligare frågor är du välkommen att kontakta [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se