Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kemitekniker till Ragn-Sells AB

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och 2019 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Hantering av Farligt avfall är en spännande verksamhet under ständig utveckling där Ragn-Sells har mycket kunskap och erfarenhet. Till vår anläggning i Jönköping söker vi nu en kunnig Kemitekniker som kommer att vara stationerad ute på en anläggning med mycket kundkontakt och stort eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter
I detta uppdrag arbetar du med klassificering, sortering och emballering av farligt avfall. I rollen som kemitekniker hos oss ingår även att genom din specialistkunskap om farligt avfall utgöra ett stöd mot både produktion, administration och vår säljorganisation. Du upprättar dokumentation enligt gällande lag- samt kundkrav och ser till att god ordning upprätthålls inom får FA-hantering. Vid behov kommer du utföra provtagningar och tolka analysresultat. En annan del i arbetet är att informera, utbilda och inventera risker, såväl internt som mot kund.

Din profil
Du har en god kemisk allmänkunskap – erfarenhet av arbete enligt ADR, innehar truckkort kategori B samt C.

Meriterande är en gymnasial/högskoleutbildning inom kemi och gärna erfarenhet inom avfallsbranschen. Har du även ADR-certifikat och kompetens om avfallsförordningen och miljöbalken är detta också meriterande.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och ambitiös. Du har förmågan att arbeta strukturerat och systematiskt samt har en bra problemlösningsförmåga. Du är i fysiskt god form och tycker om en vardag med variation. Tjänsten ställer krav på att du har grundläggande IT-kompetens, god administrativ förmåga och hanterar det svenska språket flytande i tal och skrift. Vi tror även att ditt intresse för miljöfrågor gör att du identifierar och kommer med förbättringsförslag som för verksamheten framåt.

För mer information kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm, 0734-141684 alt [email protected]
I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!