Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kantpressare med erfarenhet

Nu söker vi erfarna kantpressare till ett av våra kundföretag    

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som kantpressare.
Du har kunskap ifrån något eller några styrsystem, kunskaper i ställ/programmering och även goda kunskaper i ritningsläsning.     

Som person är du nyfiken, självgående, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. 
Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.   

Uppdraget startar med en visstidsanställning på OnePartnerGroup under 6 månader, med möjlighet att gå över till kund för rätt person.    

Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. 
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, men har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta oss.    
 
Välkommen med din ansökan! 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se