Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

Kantpressare med arbetslivserfarenhet

Montering, är det något du brinner för? Att få jobba med händerna och se produkten formas från ritning till färdig produkt och vara en del av ett framåt team? Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup i Jönköping och arbeta hos företag här i Jönköpingsregionen med kantpressning. Många av våra uppdrag är långsiktiga med möjlighet att sedan bli anställd direkt på det aktuella företaget. Visst låter det som något för dig?

Din profil
Som kantpressare arbetar du med att olika plåtdetaljer, både stora och små. För att du ska må bra och trivas på jobbet så trivs du med att ta ansvar för ditt arbete och gör det med noggrannhet och hög kvalitet. Du är också en lagspelare eftersom ni kommer att jobba i ett team tillsammans. Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är en självklarhet!

Som person är du nyfiken, självgående, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater.  
Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.      

Krav
– Du förstår, kan prata och skriva svenska för att förstå arbetsuppgifterna samt kunna kommunicera med kollegorna
– Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som kantpressare
– Du har kunskap ifrån något eller några styrsystem
– Kunskaper i ställ/programmering och kan byta verktyg
– Du har goda kunskaper i ritningsläsning

Meriterande
– B-körkort och tillgång till bil
– Truckkort

Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader och om allt går som planerat signar du efter det för en tillsvidareanställning via oss på OnePartnerGroup eller övergång för anställning direkt hos kund.

Sista ansökningsdag är den 20/12, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anders Brolin på [email protected]
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.  
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.  

Fler jobb inom Industri/Produktion

Truckförare

Truckförare

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Mjölby | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör

Maskinoperatör

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Vårgårda | Industri/Produktion