Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

Kantpressare med arbetslivserfarenhet till kund

För kunds räkning söker vi nu dig som är kvalitetsmedveten, ansvarsfull och positiv!  Erfarenhet av kantpressning sedan tidigare önskas även av kund. Så vad kan kunden erbjuda dig? Utöver en familjär stämning så anammar de att vara den bästa på marknaden – en resa som de vill att du ska vara en del av.

Arbetsuppgifter
Som kantpressare arbetar du med att olika plåtdetaljer, både stora och små. För att du ska må bra och trivas på jobbet så trivs du med att ta ansvar för ditt arbete och gör det med noggrannhet och hög kvalitet. Du är också en lagspelare eftersom ni kommer att jobba i ett team tillsammans. Arbetstiderna består av 2-skift.
Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är en självklarhet!

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som kantpressare, du har kunskap ifrån något eller några styrsystem. Du har kunskaper i ställ/programmering och kan byta verktyg samt goda kunskaper i ritningsläsning.
Du förstår, kan prata och skriva svenska för att förstå arbetsuppgifterna samt kunna kommunicera med kollegorna. Som person är du nyfiken, självgående, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. 
Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Erfarenhet av truckkörning är meriterande liksom B-körkort och tillgång till bil. 

Urval
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor eller mer information vänligen kontakta Konsultchef Fredric Fendrich på [email protected] 

Ansökan
Gör du via denna annons – inga ansökningar via telefon eller mail då det strider mot GDPR. 

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft, att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Varmt välkommen att läsa mer på www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Industri/Produktion

Montör till kund i Dalstorp

Montör till kund i Dalstorp

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Verkstadsarbetare till plastindustrin

Verkstadsarbetare till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Maskinoperatör till plastindustrin

Maskinoperatör till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Montör till plastindustrin

Montör till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion