Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kandidatansvarig till OnePartnergroup i Jönköping

Nu vill vi stärka vårt team med Jönköpings bästa kandidatansvarig och erbjuda marknaden ytterligare kompetens och erfarenhet med fokus på hög kvalitet och flexibilitet.
Har du tidigare erfarenhet inom branschen och trivs i en varierande miljö med fokus på service och människor?

Vill du bli en del av en arbetsplats fylld av glädje och laganda? Då har vi arbetet för dig!

 

Dina Arbetsuppgifter

Som kandidatansvarig hos oss blir du en viktig del i OnePartnerGroups framgång, där ditt stöd till konsultcheferna är A och O för träffsäker rekrytering och bemanning. Du arbetar med våra rekryteringsprocesser och uthyrningsuppdrag, där ditt mål är att förse dessa processer med den bästa kandidatmatchningen. 

I din roll kommer du att jobba i team tillsammans med våra konsultchefer, där din uppgift är att proaktivt arbeta för att bygga upp vårt kandidatnätverk med nya kompetenser och matcha talanger med nya karriärmöjligheter, via telefon, dator och mail.

Du kommer bland annat att arbeta med:

• Searcha kandidater i våra egna databaser och externa kanaler – såsom sociala medier och via andra nätverk
• Stötta konsultcheferna genom att göra urval, genomföra telefonintervjuer, referenstagning och matcha kandidater mot uppdrag
• Skriva och publicera annonser på vår hemsida, externa kanaler samt aktivt engagera dig i sociala medier så som Facebook för att få ut attraktiva jobberbjudanden till rätt målgrupp samt relevanta administrativa arbetsuppgifter
• Du kommer även ha en administrativ roll där du självständigt upprätthåller och optimerar de administrativa processerna så som tidsrapportering, arbetsgivarintyg och sjukfrånvaro så att de fungerar på ett optimalt sätt för våra uthyrda konsulter.
 

Din profil

Schysst, framåtlutad och lagspelare är OnePartnerGroups tre kärnvärden. Det sätter vikten för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater.

För att bli en framgångsrik kandidatansvarig krävs att du är kreativ, envis, kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt samt att du har ett stort driv och engagemang. 
Du trivs bäst i en arbetskultur med ett högt tempo, ett stort eget ansvar och en föränderlig miljö.
Då du kommer att vara ansvarig för kandidathanteringen krävs det även att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. 

Du är en naturlig nätverksbyggare med förmåga att skapa, utveckla och bibehålla långsiktiga relationer. 

Vi tror att i din bakgrund finns erfarenhet från service-, försäljning-, rekryterings- eller bemanningsbranschen. 
För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasial utbildning, har du dessutom högskole- eller KY-utbildning i personalvetenskap, ekonomi eller försäljning ser vi detta som meriterande. 

 

Om OnePartnerGroup och vad vi kan erbjuda dig: 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. 
Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare.

Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

OnePartnerGroup i Jönköping kan erbjuda en spännande roll i ett expansivt bolag som ständigt utvecklas. 
Som kandidatansvarig får du driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. 

Vi är ett dotterbolag i en stabil koncern, vilket innebär såväl ekonomisk stabilitet som service gällande fakturering, lönehantering och systemstöd via vårt Shared Service Center i Jönköping. 

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet.