Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kabe AB

Junior Group IT Assistant Manager / IT Tekniker till Kabe Group

KABE Group AB är moderbolaget i KABE-koncernen med huvudkontor i Tenhult, 10 km utanför Jönköping. KABE Groups huvudsakliga verksamhet består av tillverkning och försäljning av husvagnar och husbilar samt campingtillbehör till den europeiska marknaden genom varumärkena KABE, Adria, Affinity och Coachman samt KAMA Fritid. KABE Group har sedan starten 1957 ständigt utvecklats och är idag en internationell koncern med produktion i Sverige, Storbritannien och Polen och försäljning på 14 marknader i Europa. Totalt omsätter koncernen ca 3,5 miljarder  och antalet anställda uppgår till drygt 870 personer.

Vi söker nu en Junior Group IT Assistant Manager / IT Tekniker till Kabe Group! Tjänsten passar dig som vill växa in en IT-avdelning på ett välmående och trevligt bolag i en internationell miljö. Vi söker dig som är nyfiken, teknisk, gillar att arbeta proaktivt och vill verka i en varierad och flexibel IT-miljö, där prestigelöshet, service och lösningsorientering ligger i fokus.

Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Om tjänsten
Denna tjänst kommer att innebära varierat koncerngemensamt IT-arbete i moderbolaget Kabe Group AB med fokus på verksamheten i de svenska dotterbolagen KABE AB och Adria AB. Tjänsten innebär ett nära samarbete med koncernens IT-chef där ni tillsammans utvecklar och driver koncernens IT-miljö. Rollen är bred och ingen dag kommer att vara den andra lik. Förändringstakten i de projekt som bedrivs är snabb och du kommer att arbeta med en mix av strategiska långsiktiga projekt och dagliga support- och driftärenden.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
 

  • Nätverk, infrastruktur och Active Directory
  • Installation av hård- och mjukvara
  • Felsökning
  • Paketering och utrullning av applikationer – exempelvis; MDT, Intune
  • Underhålla och driva IT- miljön framåt, tillsammans med IT-chef

Utöver detta ingår det att arbeta proaktivt kring projekt samt ge bra service till slutanvändare. 
Rollen passar dig med stort tekniskt intresse, som vill göra ett bra jobb och som vill kombinera praktiskt arbete med spännande projekt. 

Vem vi söker
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom IT, ex Nätverkstekniker eller liknande. Det vi i första hand söker efter är ditt driv, framåtanda och din vilja att lyckas.
Nyexad? – fantastiskt! Då kommer du komma till en arbetsplats som låter dig växa in i rollen och allt eftersom ta mer ansvar. 
Några års erfarenhet? – bra och meriterande men absolut inget krav.  

Det vi vill se i dig är en vilja, ett driv och en proaktivitet med en förståelse för vikten av bra support och stöd för att kunna vidareutveckla och driva en IT-miljö framåt. Du har minst grundläggande kunskaper i nätverkshantering och triggas av spännande problemlösning. 

Ditt driv och framåtanda kommer att  göra dig framgångsrik i denna roll och en viktig nyckel är att du själv skapar rätt förutsättningar för att lyckas! Är det en period med lite lägre arbetsbelastning – se det som en möjlighet att utveckla, förbättra och lära dig nya saker för att nå ännu längre. 

Som person är drivande och noggrann och sätter stor prestige i att det ska bli rätt från början. Du gillar felsökning och gillar att hitta smarta lösningar på problem. Du gillar att arbeta i team men räds inte att ta eget ansvar för att komma vidare.

Känns det som att vi beskriver just dig? Vad bra! Tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering har Kabe Group valt att samarbeta med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor eller liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-440 90 11, eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fler jobb inom IT/Teknik

Systemutvecklare till produktutvecklingsteamet sökes

Systemutvecklare till produktutvecklingsteamet sökes

Mirror Partner Utveckling AB | Norrbottens län, Luleå | IT/Teknik

1st line supporttekniker till Fujitsu Östersund

1st line supporttekniker till Fujitsu Östersund

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

Systemtekniker Digital Workplace

Systemtekniker Digital Workplace

Unikom | Skåne län, Hörby | IT/Teknik

Affärstöd till ATEA

Affärstöd till ATEA

Atea Sverige AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 4 oktober. Skynda dig att söka!