Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

Junior Designingenjör till kund i Jönköping

Nu söker vår kund i Jönköpingsområdet en junior designingenjör. Vill du arbeta med utveckling i ett team med engagerade medarbetare, i ett internationellt bolag som är ledande inom sitt område? Då ska du fortsätta läsa!

Vad kommer du att göra och vem kommer trivas här? 
I denna roll ingår arbete med såväl bensin och batteridrivna motorsystem. Avdelningen ansvarar för både nyutveckling av produkter, men också med förbättringar och förvaltning av befintliga produkter.

Det är en avdelning som består av 8 stycken Squadar och en primär utveckling. Du kommer att arbeta i en internationell miljö, med högt tempo med många projekt igång. Vidare kommer du ha flera olika kontaktytor, både internt och externt, så det är något som du trivs med.

Vi ser att du är en person med akademisk ingenjörs bakgrund eller liknande och har ett allmänt tekniskt intresse. Du pratar och skriver engelska flytande, svenska är meriterande. 
Allra helst har du tidigare erfarenheter inom Catia V5, 3D/2D och enklare beräkningar. Du gillar att vara med och driva arbetet framåt, samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas och arbeta i team.

Du har här möjlighet att ingå i en härlig arbetsgrupp, med högt i tak som också gillar att umgås utanför arbetet.

Uppdragstyp: Konsultuppdrag
Uppdragslängd: Till och med 2023-08-31 med god möjlighet till förlängning för rätt person.
Startdatum:  Snarast eller enligt överenskommelse
 

Vad erbjuder vi dig…
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos det aktuella företaget. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Sista ansökningsdag är den 12 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eric Alvérus på telefonnummer 072 377 48 86 alt. [email protected] 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Ilmatar Solar AB | Skåne län, Malmö | Ingenjörsyrken

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Umia Sweden AB- Göteborg AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ingenjörsyrken

R&D Design Engineer - Controll Software

R&D Design Engineer - Controll Software

Ålö AB | Västerbottens län, Umeå | Ingenjörsyrken

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Statkraft | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken