Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup

Junior administratör till ledande bolag i Jönköping


Vi söker nu 2 st juniora administratörer till ett ledande bolag i sin bransch med placering i Jönköping. Tjänsterna är på heltid, initialt 6 månader och du kommer under tiden vara anställd av OnePartnerGroup. Efter 6 månader finns det goda möjligheter till förlängning eller övertagande av kund. Start är omgående, enligt överenskommelse, och urval sker löpande så tveka inte med din ansökan.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som administratör så kommer du primärt att arbeta med uppdateringar i ett administrativt system. Kunden har nyligen slagit samman tre bolag varpå det behövs en del justeringar för att underlätta övrig produktion. Du kommer att utgå från skrivna protokoll från serviceavdelningen och sedan jämföra dessa mot ett system. Vid eventuella avvikelser kommer det att bli lite detektivarbete, varpå noggrannhet är väldigt viktigt i denna roll.

Du kommer att ha daglig kontakt med tekniker och andra chefer för att säkerställa att ditt arbete blir korrekt utfört och du kommer att en arbetsledare på plats som stöd.

Din profil
Vi söker dig som gillar att jobba administrativt och vill utvecklas på ett modernt och internationellt bolag. Du är noggrann och lämnar inget slumpen. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter är det meriterande men inget krav.

Som person är du ordningsam och gillar att samarbeta. Du är en naturlig problemlösare och går igång på detektivarbete.

Detta är tjänsten för dig som vill starta din karriär på ett bolag i framkant där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök via onepartnergroup.se och för frågor eller liknande ta en kontakt med Marcus Rosenblom, 036 – 440 90 11 alt [email protected] eller Marcus Ljung 036 – 440 90 15 alt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!