Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

IT-tekniker till Pelly Group i Jönköping

Vi söker nu en självgående och prestigelös IT-tekniker till Pelly Group i Jönköping. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter i en koncern som satsar. Låter detta intressant? Tveka inte med din ansökan då urval kommer ske löpande.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som IT-tekniker innebär en tjänst som varierande och spännande. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik. Du kommer att arbeta med både operativt och strategiskt IT-stöd på siterna i Jönköping, Nässjö och Kaunas, Litauen.
Arbetsuppgifterna innebär arbete med Microsoft Server, säkerställa en trygg klientmiljö, administration kring koncernens affärssystem, upprätta nya AD, DNS, DHCP samt arbete med mer användarnära utrustning såsom telefonisystem, mobiler och skrivare.
Du kommer att jobba med den löpande IT supporten och underlätta för koncernens medarbetare.

Tjänsten är placerad i Jönköping men resor till andra siter förekommer. Du rapporterar till koncernredovisningschef / CFO.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du en eftergymnasial utbildning med dig, alternativt kan styrka erfarenheten på annat vis är detta meriterande.
Du har viljan att lära dig nya saker och tekniker. Att kunna ge service är något du brinner för och du är prestigelös och en naturlig problemlösare.
Då man har en site i Litauen är det viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift, likväl som svenska.

För att sammanfatta; är du en streetsmart, prestigelös IT-tekniker som vill ha nästa utmaning så är detta tjänsten för dig!

I denna rekrytering samarbetar Pelly Group med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande, ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-4409011, alternativt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Pelly Group är en av de ledande leverantörerna i Norden av inrednings- och förvaringsprodukter i hemmet. Pelly-koncernen har sedan starten 1947 utvecklat och tillverkat produkter utifrån en skandinavisk designtradition och kunders önskemål om en enkelhet och renhet i färg och form.

Företaget vill medverka till att skapa smarta och funktionella förvaringslösningar för hemmets alla rum. Kundkretsen utgörs av ledande tillverkare av köks – och garderobskåp samt byggmaterialhandel och varuhus. I Pelly-koncernen ingår Pelly Components AB, Mirro AB, UAB Pelly Baltic AB samt LG Collection. Koncernen omsätter 450 MSEK och har 310 anställda.

Fler jobb inom IT/Teknik

Kundansvarig Säljare

Kundansvarig Säljare

Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Front- & Backend utvecklare till Outnorth

Front- & Backend utvecklare till Outnorth

Kronobergs län, Växjö | IT/Teknik

Teknisk produktägare med projektledarerfarenhet till Qnister

Teknisk produktägare med projektledarerfarenhet till Qnister

Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik

Vi söker IT-konsult till spännande företag i Göteborg!

Vi söker IT-konsult till spännande företag i Göteborg!

Västra Götalands län, Göteborg | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 10 juli. Skynda dig att söka!