Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Rol Ergo AB

IT Service Specialist till ROL Group

ROL är ett globalt företag som erbjuder en rad produkter och tjänster som möjliggör inspirerande och integrerade miljöer där vi bor, arbetar, handlar och umgås. I vårt erbjudande finns bland annat egenutvecklade mjuk- och hårdvarulösningar för att hantera och analysera olika typer av utrymmen och resurser, på kontor, i detaljhandeln, offentliga miljöer med flera, ergonomiskt optimerade kontorsmöbler samt konceptlösningar för butiker. ROL produkter erbjuds globalt både genom sin egen säljorganisation samt distributörer. 2021 uppgick omsättningen till cirka 2 miljarder kronor och med fler än 900 anställda i 10 länder. Läs gärna mer om oss på rolgroup.com

Vi söker nu en IT Service Specialist till ROL Group i Jönköping. Du kommer att arbeta med koncerngemensam och global IT på ett bolag som går bra, mår bra och satsar.

Tillsammans med Global Head of IT utvecklar och driver ni koncernens IT-miljö.
Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Din vardag:
Rollen som IT Service Specialist är bred och ingen dag kommer att vara den andra lik. Förändringstakten i de projekt som genomförs är snabb och du kommer ha en vardag som blandar strategiskt långsiktiga projekt med dagliga support- och drift ärenden.

ROL Group arbetar med en större IT-aktör som hanterar den dagliga serverdriften samt tillhandahåller servicedesk för IT-support. De är även partner gällande konsultuppdrag i den mån det behövs. I denna roll kommer du även att vara den lokala kontaktytan för kollegor, både i Jönköping och globalt, när det kommer till IT-relaterade frågor.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Nätverk (WAN, LAN, WLAN), infrastruktur och Active Directory
  • Installation och administration av hård- och mjukvara
  • Administration av molnlösningar såsom Azure och O365
  • Paketering och utrullning av applikationer
  • Felsökning/avhjälpning
  • Underhålla och driva IT-miljön framåt gällande Windows server och Citrix som plattform.
  • Underhåll/support av fabriksnära utrustning (IT/OT)

Utöver detta ingår det att arbeta proaktivt kring projekt samt ge bra service till slutanvändare. 

Din profil:
Vi söker dig dig med stort tekniskt intresse, som vill göra ett bra jobb och som vill kombinera praktiskt arbete med spännande projekt. Du har troligen en eftergymnasial utbildning inom IT och några års erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är erfarenhet av manufacturing IT i en global miljö. Du har minst grundläggande kunskaper i nätverkshantering och triggas av spännande problemlösning. 

ROL Group kommer att premiera en vilja, ett driv och en proaktivitet med en förståelse för vikten av bra support och stöd för att kunna vidareutveckla och driva en IT-miljö framåt. Du upplever dig som en strategisk doer och du värdesätter att ta det du startat i mål.

Ditt driv och framåtanda kommer att göra dig framgångsrik i denna roll och en viktig nyckel är att du själv skapar rätt förutsättningar för att lyckas. Är det en period med lite lägre arbetsbelastning – se det som en möjlighet att utveckla, förbättra och lära dig nya saker för att nå ännu längre. 
Du värdesätter ordning och reda. 

Som person är du drivande och noggrann och sätter stor prestige i att det ska bli rätt från början. Du gillar felsökning och gillar att hitta smarta lösningar på problem. Du gillar att arbeta i team men räds inte att ta eget ansvar för att komma vidare. Du är positiv och socialt begåvad och gillar att ta initiativ. Att vara lyhörd är viktigt för att ibland ”läsa mellan raderna”.

Låter detta som du? Tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar ROL Group med OnePartnerGroup var på all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på [email protected] eller 036-440 90 11

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fler jobb inom IT/Teknik

1st Line Supporttekniker till Fujitsu Östersund

1st Line Supporttekniker till Fujitsu Östersund

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

IT-samordnare till OEM i Tranås

IT-samordnare till OEM i Tranås

OEM International Aktiebolag | Jönköpings län, Tranås | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 december. Skynda dig att söka!
Coordinator of R&D Engineering Services, Tools & Processes to SVP Worldwide

Coordinator of R&D Engineering Services, Tools & Processes to SVP Worldwide

SVP Worldwide | Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik

Teknisk kundsupport Netflix

Teknisk kundsupport Netflix

Majorel Netherlands | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | IT/Teknik