Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Mastec AB

IT Operation Specialist till Mastec i Jönköping

Mastec AB är en privatägd industrikoncern med ett flertal anläggningar i södra Sverige och Polen. Mastec agerar som underleverantör – från idé och produktutveckling till serietillverkning. Koncernens erbjudande består av montering, skärande bearbetning, formsprutning, avancerad svetsning, plåtbearbetning, och ytbehandling. Främst till kunder inom Energi & Miljö, Försvar, Livsmedel och Medicinteknik.
Mastec-koncernen har cirka 450 anställda och omsätter cirka 700 Mkr.

Vi söker nu en IT Operation Specialist till Mastec AB, en industrikoncern med huvudkontor i Huskvarna. Mastec består av ett flertal större och mindre produktionsbolag som samtliga är beroende av ett kvalificerat IT-stöd. I denna roll kommer du ges möjlighet att arbeta både strategiskt och operativt i en miljö där du utvecklar och utvecklas. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med ansökan!

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du kommer att tillhöra Mastecs IT-avdelning som ansvarar för drift och utveckling av koncernens IT, både centralt och lokalt på produktionsbolagen.

Rollen innebär ett övergripande ansvar för drift och utveckling av koncerns IT-miljö. Mastec använder en Microsoftbaserad infrastruktur med VMware, Citrix, Office365, Azure och Cisco/Meraki som grund. Arbetsuppgifterna kommer bestå av installationer och systemunderhåll både i central IT-miljö samt bolagens lokala IT-miljöer. Arbetet utförs tillsammans med kollegor och konsulter. Tjänstens placeringsort är i Huskvarna och innefattar även resor till koncernens produktionsbolag,

Det strategiska arbetet omfattar den tekniska plattformens framtida utformning och sourcing-strategi samt att tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetssätten inom avdelningen. Vi strävar efter ständig förbättring av både IT-miljö samt arbetssätt!

Din bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som har gedigen och bred erfarenhet av liknande arbete. Du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi kommer att se till dina personliga egenskaper och arbetserfarenhet i första hand.

Som person är du en ansvarstagande och driven lagspelare. Det är viktigt för oss att ditt beteende samspelar med vår värdegrund kundfokus, passion och respekt. Du sätter stort värde i att lära dig ny teknik för att utveckla både dig och Mastec. Beroende på din bakgrund och kompetens kommer rollen delvis kunna formas efter dig. 

Har du erfarenhet från tillverkande företag eller från logistikbranschen ses det meriterande likaså om du har några år som konsult i en liknande roll.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För denna roll krävs ett svenskt medborgarskap då Mastec arbetar med kunder inom försvarsindustrin.

Ge dig själv möjligheten att få jobba på en spännande koncern med engagerade kollegor och möjlighet att påverka! 

I denna rekrytering samarbetar Mastec med OnePartnerGroup, varvid all initial kontakt sker. För frågor och liknande ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på [email protected] alt 036-440 90 11

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Fler jobb inom IT/Teknik

Systemutvecklare till TietoEvry i Umeå

Systemutvecklare till TietoEvry i Umeå

Tieto Evry Sweden AB - Umeå | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Andra linjens support till Tekniska Verken

Andra linjens support till Tekniska Verken

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Linköping | IT/Teknik

Teknisk support till Domino Sweden

Teknisk support till Domino Sweden

Domino Sweden AB - Linköping | Östergötlands län, Linköping | IT/Teknik

IT Support till Simplify Göteborg!

IT Support till Simplify Göteborg!

Simplify Sverige AB | Västra Götalands län, Göteborg | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 mars. Skynda dig att söka!