Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Inköpsassistent till Wonderful Times Group AB

Inköpsassistent – barn- och babyartiklar

Wonderful Times Group AB (WTG) utvecklar, marknadsför och säljer leksaker, spel samt barn- och babyprodukter på den nordiska marknaden. WTG samarbetar med en stor mängd kunder inom fackhandel, dagligvaruhandel och onlinehandel. Vi finns i Huskvarna med 15 anställda och omsätter ca 90 MSEK. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market.

Vi söker nu en inköpsassistent till företagets produktutbud avseende leksaker och barn- och babyprodukter. Vårt produktsortiment om ca 2 000 artiklar kräver struktur och planering. Vi jobbar med varor från hela världen och för att uppnå god leveranssäkerhet krävs personal som drivs av siffror och är affärsmässigt orienterade.

Din huvuduppgift som inköpsassistent är att i samarbete med inköparen säkerställa att vi har rätt lagerfört sortiment, i rätt tid och till bästa möjliga marginal. Du arbetar med behovsberäkning, orderläggning, leveransbevakning och leverantörsuppföljning. Du arbetar med dokumentation av produkters överensstämmelse med gällande lagstiftning och direktiv. Du ansvarar för artikelregister, produktinformation och lagernivåer.

Din profil
Vi tror att du är nyexaminerad från högskole-/universitetsutbildning (eller motsvarande) inom företagsekonomi, inköp, logistik eller liknande och är redo för ditt första jobb där du får möjligheten att lära dig hela inköpsprocessen och där det finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Alternativt har du arbetslivsrelaterad erfarenhet av en administrativ roll med fokus på inköpsrelaterade frågor. Du har mycket goda kunskaper i Excel samt har erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Du är analytisk, affärsintresserad, självgående och driven. Du har en stor vilja att uppnå goda resultat i ditt arbete. Du är strukturerad, engagerad och målinriktad samt är en utpräglad lagspelare.

Vi erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter, stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter.

Din ansökan.
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan. För mer information kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm, 0734-141684 alt [email protected]