Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

Grönyteskötare med känsla av service

Vi söker nu grönyteskötare till kommande skötselsäsong gällande grönytor. Brinner du för service och mötet med kund? Då är det dig vi söker! 

Om Reach Fastighetsservice
Reach Företagsservice är en pålitlig partner inom lokalvård och fönsterputs. Dem erbjuder ett flexibelt upplägg helt anpassat efter dina specifika behov, med kvalitet, noggrannhet och trivsel i fokus. Reach Företagssservice har lång och bred erfarenhet av att leverera lokalvård i flera år. De tar väl hand om deras medarbetare och är stolta över det värdefulla hantverk de utför.

Arbetsuppgifter
Som grönyteskötare/fastighetsskötare hos oss ingår du i ett team, tillsammans jobbar ni nära våra kunder för att säkerställa en kundupplevelse som präglas av omtanke och engagemang. Nöjda kunder är helt avgörande för att vi ska fortsätta utvecklas och vara konkurrenskraftiga. Du kommer ha ansvar för gräsklippning, skräpplockning, rensa ogräs, måla ett staket eller kratta en grusgång. Kort sagt vad som behövs för att utemiljön ska upplevas som trivsam.
Arbetet som fastighetsskötare är varierat och fysiskt, med mycket eget ansvar. Du planerar och genomför självständigt dina arbetsuppgifter och samarbetar med dina kollegor.
    
Kvalifikationer 
För att trivas i rollen och passa som grönyteskötare/fastighetsskötare hos oss ser vi att du gärna har arbetat inom fastighetsbranschen tidigare. Som person är du nyfiken och gillar mötet med kund och förstår värdet av nöjda kunder. Du behöver hög social kompetens och en bra känsla för service och kvalité. Du tar stort ansvar i din arbetsroll och arbetar självständigt, du är inte rädd för att ta i och du ser till att få arbetet utfört. Du är en person man kan lita på, som ställer upp och är en riktig lagspelare som ger energi till gruppen. 
Arbetet kräver att du har B-körkort, talar obehindrad svenska och har allmän datorkunskap.
Det är meriterande om du tidigare arbetat med skötsel av utemiljö samt har en relevant utbildning/yrkesbevis inom området.

Information om tjänsten
Arbetstider: Vardagar 7-16
Lön: GFL-baserad
Ort: Jönköping. 
Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Visstidsanställning på minst 6 månader som konsult på OnePartnerGroup med chans till förlängning eller övertagning beroende på kundens behov. 
Övrigt: Arbetskläder tillhandahåller vi på OnePartnerGroup. 

Varmt välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdagen är den 4:e mars men vi arbetar löpande med urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig verksamhetschef Johan Gustavsson  [email protected] eller Researcher Kevin Inal [email protected].

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mejl. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.
 

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Personlig servicetekniker Volvo Polestar Renault

Personlig servicetekniker Volvo Polestar Renault

Bilbolaget Nord AB - Umeå | Västerbottens län, Umeå | Bygg/anläggning/hantverk

Statkraft söker Drift och Underhållstekniker, Indalsälven

Statkraft söker Drift och Underhållstekniker, Indalsälven

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontör till Karlshamn

Däckmontör till Karlshamn

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Karlshamn | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 mars. Skynda dig att söka!
Däckmontör/Tvättare till Sölvesborg

Däckmontör/Tvättare till Sölvesborg

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Sölvesborg | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 mars. Skynda dig att söka!