Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

Felsökare/testoperatörer sökes till Kitron

Vill du jobba som felsökare/testoperatör i en ny fabrik med arbetsmiljö i världsklass och spännande teknisk produktion i framkant?  Har du erfarenhet av felsökning av elektronik? Då kan det vara just dig vi söker!
Kitron söker nu felsökare/testoperatörer till sin enhet i Jönköping. Vad kan vi erbjuda dig? Du får genom en roll hos Kitron möjlighet att arbeta med spännande teknisk produktion av yppersta klass i en ny fabrik med en arbetsmiljö som tillhör de allra bästa i regionen.   

Om Kitron
Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 2500 anställda.

Om Tjänsten

I din roll som felsökare/testoperatör så kommer du att bidra med din kunskap och ha ett nära samarbete med teknikavdelningen. Uppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Metodisk felsökning, analytiskt tänkande
  • Kunna läsa och förstå konstruktioner via elschema
  •  Instrumentkompetens
  •  Komponentkännedom
  •  Analysera data från  ex. Teststand, Labview, Boundary scan ( J-tag )
  •  Kvalitetsuppföljning

Vem är du?

För att passa i denna roll så tror vi att du har en stor problemlösningsförmåga samt är driven och noggrann i arbetet som utförs.
Som person har du även en god samarbets- och initiativförmåga då du kommer att ha ett nära samarbete med teknikavdelningen.

Krav:
Tekniskt gymnasium, högskola eller annan likvärdig utbildning.
Du ska ha stor datavana
Svenskt medborgarskap

Meriterande 
Tidigare yrkeserfarenhet av felsökning av elektronik
Kunskaper i att läsa elschema och kunskaper i lödning

Vill du veta mer om tjänsten?
I denna rekryteringsprocess har Kitron valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 15:e Mars men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig verksamhetschef Johan Gustavsson  [email protected] eller Researcher Kevin Inal [email protected].
 
Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 40-tal orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Lackerare till Cranab i Vindeln

Lackerare till Cranab i Vindeln

Cranab AB | Västerbottens län, Umeå | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
TIG-svetsare till Malmö!

TIG-svetsare till Malmö!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

ROTTNE INDUSTRI AKTIEBOLAG | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

LG Collection Nässjö | Jönköpings län, Nässjö | Industri/Produktion