Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Felsökare/testoperatörer sökes till Kitron

 Har du ett stort intresse för teknik? Har du dessutom tidigare erfarenhet av felsökning av elektronik? Då kan det vara just dig vi söker! Varmt välkommen med din ansökan
 

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi felsökare/testoperatörer till vår kund Kitron. I din roll som felsökare så kommer du att bidra med din kunskap och ha ett nära samarbete med teknikavdelningen. Uppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Metodisk felsökning, analytiskt tänkande
  • Kunna läsa och förstå konstruktioner via elschema
  •  Instrumentkompetens
  •  Komponentkännedom
  •  Analysera data från  ex. Teststand, Labview, Boundary scan ( J-tag )
  •  Kvalitetsuppföljning

Din profil

För att passa i denna roll så tror vi att du har en stor problemlösningsförmåga samt är driven och noggrann i arbetet som utförs.

Som person har du även en god samarbets- och initiativförmåga då du kommer att ha ett nära samarbete med teknikavdelningen.

Krav:
Tekniskt gymnasium, högskola eller annan likvärdig utbildning.
Du ska ha stor datavana

Meriterande 
Tidigare yrkeserfarenhet av felsökning av elektronik
Kunskaper i att läsa elschema och kunskaper i lödning

Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. 
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, men har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vid frågor kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se