Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Erfaren robotsvetsare

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som robotsvetsare eller robotoperatör. Erfarenhet från styrsystem och programmering inom robot är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av svetsning är du mycket väl anpassad för jobbet.

Din profil
Du är en noggrann person. Du har lätt att samarbeta och gör ditt bästa för att bidra till bra stämning på företaget. Utöver detta ser vi även att du är en självständig, engagerad medarbetare som tar ansvar för ditt jobb. Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiderna är förlagda på 2-skift.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil ifall du inte är bosatt i Mullsjö. Omgående start.

Stämmer du in på ovan beskrivning så är du välkommen att skicka in din ansökan så fort som möjligt eftersom urval sker löpande. Välkommen med din ansökan! 
Obs, vi tar ej emot ansökningar via mail pg a GDPR.